Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ovutesztet csak internetről...

Ovutesztet csak internetről lehet rendelni, vagy vannak olyan üzletek, ahol lehet kapni (DM, Rossman, Müller stb. )?

Figyelt kérdés
Mennyi az, ami még jó árban van (nem túl drága)?

2012. okt. 8. 12:50
 1/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Lehet venni üzletben is (Dm, Rossmann), de szerintem elég drága (3; 4 ezer Ft körül van talán, vagy drágább) és csak 5 db tesztet tartalmaz. Ha nem éppen szabályos a ciklusod, én a neten törtánő vásárlást ajánlom, mert ott jó árban, sokat lehet venni.

2012. okt. 8. 12:55
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszi a gyors választ! :)

Még egy kérdés: tudnál légyszi ilyen weboldalt linkelni, ahol megbízhatóak és jó árban lehet rendelni? (nincs sok tapasztalatom e téren)

2012. okt. 8. 13:01
 3/8 anonim ***** válasza:
Én ovulációs mikroszkópot vettem gyógyszertárból 3ezer sem volt ha jól emlékszem és nem is kell megvenni többet akárhányszor lehet használni. PG53 a neve. Bnőm is ilyet használ.
2012. okt. 8. 13:23
 4/8 anonim ***** válasza:
Szia az előző nagyon jól írta, a drogériákban, meg a patikákban nagyon drága. Én innen szoktam rendelni, még soha sem volt vele bajom. [link]
2012. okt. 8. 13:30
 5/8 anonim ***** válasza:
Bocs az 1.-t akartam írni nem az előzőt.
2012. okt. 8. 13:32
 6/8 anonim ***** válasza:
hú, már nem emlékszem, hogy én honnan rendeltem, de ha jól láttam, a vaterán is lehet + nézd meg azt az oldalt is, amit az előttem szólók ajánlottak. Sok sikert! :)
2012. okt. 8. 14:01
 7/8 anonim ***** válasza:
Na, talán mégiscsak ráakadtam, ahol anno én vettem: teszvesz.hu az oldal neve.
2012. okt. 8. 14:04
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget :)!
2012. okt. 9. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!