Terhességmegszakítás után nektek hány napig volt színes folyásotok?
Figyelt kérdés
12. héten kellett megszakítani a terhességet a baba betegsége miatt. Holnap lesz egy hete, akkor már másnap alig volt folyásom, most meg tegnap este is meg ma is sötétbarna kevés folyásom van, inkább csak a papíron látszik.2009. aug. 5. 13:40
1/3 anonim válasza:
Sajnálom, ami történt. :(
Ilyenkor minden vérzés, vérezgetés normális. Aműtét után 2-3 héten belül azonban ezeknek el kell múlnia.
Én a műtét után 6 napig rendesen véreztem, a következő 10 napban pedig barnáztam.
2/3 anonim válasza:
Nagyon sajnálom nekem missedem volt 11 hetes terhes voltam.
Pár napig erősen véreztem azt hiszem 3 napig utána meg enyhén végül barnáztam. Ez egy másfél hétig tartott.
A barnázás ilyenkor természetes nem kell megijedni tőle.
Két héten belül el kell múlnia.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat!
2009. aug. 5. 20:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!