Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A Femibiontól is lehet hízni?

A Femibiontól is lehet hízni?

Figyelt kérdés
2009. aug. 5. 13:10
 1/7 anonim ***** válasza:

hát én januárban kezdtem el szedni meg februárban 1-2 napot! annyira éhes voltam tőle, hogy egyfolytában ettem, szóval a válaszom igen, lehet!

de, ha odafigyelsz, hogy ne egyél sokat nem lesz baj! :)

szia

2009. aug. 5. 13:13
 2/7 anonim ***** válasza:
Én is azt szedem, a 12. hétig fogytam másfél kilót.Én nem vagyok tőle éhes, talán csak a még mindig meglévő (16. hét) hányingeremet csökkenti a B vitamin miatt.
2009. aug. 5. 13:15
 3/7 anonim ***** válasza:

1. vagyok!

én nem vagyok terhes, rásegítésnek szedtem!

2009. aug. 5. 13:28
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi
2009. aug. 5. 18:51
 5/7 anonim ***** válasza:

Hát én 2 hete szedem,és már 1 hét után olyan éhes voltam reggel 5-kor mint a fene!Jelzem:soha nem reggeliztem!CSak tényleg oda kell figyelni,hogy mit eszünk!

Sok sikert neked!

2009. aug. 5. 23:00
 6/7 anonim ***** válasza:
Én majdnem egy hónapja szedem. Azt nem tudom, hogy híztam-e, de elviselhetetelenül fáradt vagyok állandóan. Kezdek gyanakodni, hogy ettől van. Más ugyanis nem változott az életemben. Te nem vagy fáradt?
2009. aug. 6. 14:22
 7/7 A kérdező kommentje:
Még nem kezdtem el szedni, érdeklődöm.
2009. aug. 6. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!