Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szabó Gyuri bácsi babaváró...

Szabó Gyuri bácsi babaváró csomagjában baj, ha kihagyom a teákat és rögtön a fagyöngy tinktúrával kezdeném?

Figyelt kérdés
2012. okt. 7. 13:21
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem ajánlom. Itt azt olvasni, hogy a fagyöngy tinktúra mérgező:

[link]

2012. okt. 7. 14:45
 2/5 sumergo ***** válasza:
Kedves első. Ha elolvastad volna értő olvasással az általadf belinkelt cikket, akkor nem írtál volna ide semmit.
2012. okt. 8. 15:13
 3/5 sumergo ***** válasza:

Off: Kedves első! Ha elolvastad volna értő olvasással az általad belinkelt cikket, akkor nem írtál volna ide semmit. Ott az áll, hogy 2 csésze fogyasztása halálos! És nem a kérdésben említett Gyuri bácsi által ajánlott mennyiséggel van baj!!!

Ha annyira mérgező lenne, már belehaltam volna, mert én használtam, meg még vagyunk páran akik használtuk, és élünk virulunk.

Szerintem nem baj, ha a második lépéssel kezded, de nagyon fontos a méregtelenítés, ami az első lépés. Mi végig csináltuk tisztességesen a párommal lombik mellé, és lassan egy éves lesz a lányunk. Úgyhogy hajrá!!!

2012. okt. 8. 15:19
 4/5 A kérdező kommentje:
Utolsó, gratulálok a kislányodhoz! Én is ittam már lombik előtt és szintén kislány az eredmény! :) Most is bízom benne, hogy szerencsét hoz.
2012. okt. 9. 13:35
 5/5 sumergo ***** válasza:
Köszönöm! Sok sikert! :-)
2012. okt. 9. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!