Cickafark palástfű? SOS
most szereztem be cickafark fű teát, és palástfüvet. Kérdésem, hogy jelenleg csak a provera segítségével van menstruációm, tehát nélküle egyáltalán semmi, nem jön meg. Ha elkezdem a cickafark palástfű kezelést akkor is szedjem a proverát, vagy hagyjam el? A másik kérdésemben is segítségre lenne szükségem. Valaki elmagyarázná hogyan kell alkalmazni a cickafark palástfű kombinációt?
Köszönöm szépen.
Ha anélkül egyáltalán nincsen menstruációd, akkor jó eséllyel nem sokat fogsz elérni a teával.
Egyébként elvileg úgy kellene, hogy peteérésig cickafark, utána palástfű.
És amíg szeded, addig nem lehet látni hogy használ-e a tea vagy sem.
Szerintem inkább keress egy normális orvost, aki rendesen kivizsgál.
Átérzem, én is PCOS-es vagyok, régebben félévente volt csak menzeszem, most átlag 2 havonta megjön.
Diétát is tartasz a Metformin mellett? Sportolsz? Mert azok nélkül nem ér semmit.
D-vitamin szintet mértek nálad?
Mert nekem azóta gyakoribbak a ciklusaim (és peteérésem is van), mióta gigaadag D vitamint szedek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!