Meddig életképesek a spermiumok?
Figyelt kérdés
Peteérés előtt két nappal történő együttlétből még lehet baba?2012. okt. 3. 10:41
1/9 anonim válasza:
A spermiumok max 48 óráig életképesek.
2/9 anonim válasza:
Átlag 3 nap, max. 5 nap.
Igen, lehet, jó eséllyel, ha mindenki egészséges.
3/9 anonim válasza:
Szerintem lehet baba,mert 2 napig tuti vannak kovalygo spermiumok :))
4/9 anonim válasza:
de mi egyebkent ovu elott,es ovukor egyutt voltunk,megsem lettem terhes :((( ugyhogy en nem ertem :s
miota probalkoztok kerdezo?
5/9 A kérdező kommentje:
5 hónapja nem védekezünk,de annyira nem voltunk rágörcsölve a témára,úgy voltunk vele,hogy majd jön a baba,amikor jönnie kell. Az utolsó két hónapban kezdtem el számolgatni,mert mostmár egyre jobban szeretném,ha összejönne..:)
2012. okt. 3. 11:40
6/9 anonim válasza:
Most olvastam, hogy 24 órán keresztül életképesek.
7/9 anonim válasza:
irnak osszevissza mindent.... szerintem attol fugg kinek milyen a testhomerseklete,a huvely allag (lugos,savas)...van itt tobbfele variacio amitol egyeseknel tovabb,masoknal rovidebb ideig el!
8/9 anonim válasza:
A 24 óra a petesejt élettartama lehetett, mert az kb. 12-34 órát él, egyes nőknél ez csak 6-18 óra.
9/9 anonim válasza:
Bocs, elgépeltem, a petesejtre 12-24 órát akartam írni! (vagy 6-18)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!