Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor teszteljek? Szerintetek...

Mikor teszteljek? Szerintetek melyik nap lenne jó? Többi lent.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kicsit bonyolult eset vagyok de szeretnék segítséget kérni.

Szóval 1-jére illetve negyedike között nem várom. Szerencsére nem is jött meg idáig és hál Istennek még csak a jele sincs meg, hogy megakarna jönni.

Szerintetek melyik nap lenne érdemes tesztelnem? Én úgy gondoltam, hogy holnap reggel akkor már kimutathatná a teszt akkor is ha babás vagyok, ha holnap kellene megjönnie? Vagy várjak esetleg még pár napot várjam meg a pénteket vagy a hét végét?

Félek egy kicsit tesztelni, mert tartok attól, hogy nehogy azért késsen, mert a lányom most egy hónapja, hogy abba hagyta a szopit. Szerintetek ez befolyásolja úgy a ciklust, hogy előtte rendszeres ciklusaim voltak? Lehetséges szerintetek, hogy ez miatt késik csupán?

Van egy kis hányinger ingerlékenység de ezek simán lehetnek akár mensi hírnökei is.

Ti mikor tesztelnétek az én helyembe?

Válaszaitokat előre is köszönöm.

2012. okt. 3. 07:44
 1/5 anonim ***** válasza:
A szoptatás és a ciklus összefüggéseihez sajnos én még nem értek :( Szerintem várd meg a szombatot, ha addig sem jön meg, akkor már valós eredményt kellene mutatnia. Úgy vettem ki a szavaidból, hogy szeretnéd hogy baba legyen, úgy hogy szorítok akkor a pozi tesztért!
2012. okt. 3. 09:05
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen szeretnénk tesót. :) Bár már totál be vagyok sózva. Legszívesebben már holnap megcsinálnám a tesztet. De lehet, hogy az még nagyon korai lenne.
2012. okt. 3. 09:07
 3/5 anonim ***** válasza:
Holnap is tesztelhet nyugodtan reggel ha nem jön meg.
2012. okt. 3. 09:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Holnap is nyugodtan tesztelhetsz már! Majd írd meg az eredményt!
2012. okt. 3. 15:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia kedves kérdező! Na végülis teszteltél ma reggel? Mi újság? Írj! Szorítok!
2012. okt. 4. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!