Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi a véleményetek a kamaszkori...

Mi a véleményetek a kamaszkori terhességről?

Figyelt kérdés
2009. aug. 3. 15:02
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy gondolom, hogy az aki eljut arra a szintre, hogy megtartja a babát 9 hónap alatt elér egy olyan szintre, amire már azt lehet mondani, hogy talán képes felnevelni a gyereket. És mivel rá van utalva arra a pici csöppségre és ő pedig rá. Egyszerűen kikerülhetetlen az, hogy megtanulja felnevelni a babát. Természetesen mellé kellenek a szülők is. De úgy gondolom vagyis a saját életemből kiindulva ez egy alap pont, hogy a szülők melletted állnak. 16 éves vagyok és ha velem megtörténne ez a baki én egy pillanatra sem tudnék az elvetetésre gondolni! Nem tudnék megölni egy babát. Az örökbe adást pedig soha a büdös életemben nem tudnám megbocsájtani magamnak!

A szükség nagy ember kovácsoló! Úgy érzem, hogy nekem sikerülne. A szeretet már most megvan, amikor még tervtelen tervben sincs meg a baba, mégis már most szeretem.

Nézzétek az Mtv-n a Tini terhességek című sorozatot az előző heti nagyon szép történet volt. Az a lány előtt le a kalappal!!!

16 szűz lány.

2009. dec. 7. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!