Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van esélyem a terhességre...

Van esélyem a terhességre ezek alapján?

Figyelt kérdés
Június végén hagytam abba végleg a fogamzásgátló tabletta szedését 5 év után és most jutottam el arra,hogy kisbabát szeretnék.Még nem állt be a ciklusom a tabletta miatt,augusztus elsején volt az utolsó menzeszem,azóta semmi,azonban múlthét szombat éjjel (szept 22) a bugyimon észrevettem egy pici vért,de nem jött meg,azonnal el is múlt.Ezelőtt ilyet nem tapasztaltam.Ez után nem sokkal hajnali 3 körül voltam együtt párommal,ugye ez már vasárnapra esett,azóta sajnos nem volt rá módunk :( Viszont a tojásfehérjés nyúlós válladékot csak hétfőtől tapasztaltam ami ezelőtt szintén nem volt sose.Ez a válladékozás egészen a mai napig (péntekig) tartott,de sajnos nem tudom,hogy melyik nap lehetett pontosan a peteérésem,mert hőt nem mértem.Remélem,hogy a vérzésem után volt nem sokkal.Szerintetek ezzel a vasárnap kora hajnali együttléttel van esélyem a teherbe esésre?Utánananéztem,hogy mennyi ideig maradnak életben a spermák a nőben és megoszlanak a vélemények,van aki 48-72 órát mond,de olyat is olvastam,hogy a méhnyakban akár egy hétig is életképes.Mit gondoltok?Egyébként tegnap (csütörtök) voltam nőgyógyásznál és nem látott semmit ultrahangon,de gondolom ha esetleg sikerült is a megtermékenyülés ennyi idő után még nem lehet kimutatni,mert a beágyazódáshoz is idő kell.Tehát szerintetek így van esélyem teherbe esni,hogy csak az enyhe vérzés után közvetlen voltam együtt a párommal és a tojásfehérje nyák csak az azt követő napokban volt?Az a kis vér valószínűsíthető,hogy ovulációs vérzés volt? Mert ezelőtt ilyet nem tapasztaltam,és kb 1-2 cseppnyi volt,meg se éreztem csak a bugyimon láttam. 21 éves vagyok.
2012. szept. 28. 21:05
 1/1 anonim ***** válasza:

Már kiírtad a kérdést egyszer, választ is kaptál rá.

Minek kiírni még egyszer? Főleg úgy, hogy ki is lehet emelni a kérdést.

2012. szept. 28. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!