Ez utalhat terhességre?
Figyelt kérdés
Szombat este egy pár percre elkezdett görcsölgetni a jobb petefészkemnél.Tegnap este szeretkeztünk a párommal,de ez most olyan fura volt.Nem tudom leírni de valami mást éreztem most a hasamban.A melleim napok óta hajnalban majd le szakadnak.A hasam nincs felpuffadva,pedig ilyenkor már szokott.Ma vagy holnap kéne megjönnie.2012. szept. 24. 09:06
1/8 anonim válasza:
Elméletileg igen, de biztosat majd a teszt fog mondani. Várj még egy két napot és ha nem jönne meg akkor reggeli első vizeletből tesztelj.
2/8 A kérdező kommentje:
Légyszives irjatok még!
2012. szept. 24. 10:39
3/8 anonim válasza:
Lehet hogy azért, de ha tesztelnél az lenne a legbiztosabb, főleg ha majd késik is. Mindenki várja a csodát ezeken a napokon, tudom, de sajnos csak pár nap mulva tudod meg a válaszod.Sajnos nem vagyunk jövőbe látók nem tudunk biztosat mondani, találgatni meg felesleges szerintem.
4/8 eszter888 válasza:
Szia Kedves kérdező!
Nekem vasárnap kellet volna megjönnie,de még semmi.Mensi előtt mindig elmúlik a mellfájdalom de a nemvárt napján inkább erősödött.Még ezt a hetet megvárom és ha nem jönne meg,tesztelek.
5/8 A kérdező kommentje:
Szia!Nekem legkésöbb ma kellene megjönnie.Nemrég csináltam tesztet,mert egyfolytában pisilnem kell.De negativ.Lehet mert már sokat pisiltem és felhigult.Szoritok neked.
2012. szept. 25. 14:21
6/8 eszter888 válasza:
Szia,akkor lehet túl korán teszteltél vagy a sok wc-zéstől nem volt koncentrált a hcg.Remélem pozitívat fogsz tesztelni pár nap múlva.Majd írj hogy mi lett,én is nagyon szorítok és remélem hogy várt baba lesz :)
7/8 A kérdező kommentje:
Rendben ,mindenképp megirom.
2012. szept. 26. 05:11
8/8 A kérdező kommentje:
Ma délelött megjött.
2012. szept. 26. 20:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!