Terhesvitamintól puffadás előfordulhat? Nálatok milyen mellékhatása volt a terhesvitaminnak?
2 napja szedem a Hipp Natalt, olyan vagyok, mint egy lufi. Előtte nem volt bajom, és mindig rengeteg gyümölcsöt ettem, azokat bírom.
Terhes még biztosan nem vagyok.
Szia! El tudom képzelni, hogy van mellékhatása.
Én Elevitet szedtem, de nem jött be. Borzasztó szorulásom volt tőle. Állítólag a vastartalom miatt...de nem vagyunk egyformák. :)
Szia!
Nekem az elevittől iszonyatos hasmenésem volt, gondolom a laktóztartalma miatt. :-)
Ja, és olyan étvágyam volt tőle, folyton ettem volna.
Gyorsan abbahagytam. :-)
Ah... csupa öröm! :)
Köszi a válaszokat.
Kísérletezem még, 2 üveggel van egy csomagban.
Ebben is van vas...
Azokkal egy gond van: nem felel meg egy terhes nő napi szükségletének. És - mint megtudtam - ezek a vitaminok az első 2 hétben a legfontosabbak, amikor még nem is tudjuk, hogy terhesek vagyunk.
De továbbra is iszonyú dagadtnak érzem magam.
Ha elfogy az 1. üveg (csak 10 napig áll el felbontva), a 2. üveggel várok pár napot, változik-e a helyzet. Köszi
Ha terhes leszek, inkább a jó minőségű étkezést választom meg az alapvitaminokat.
Bocs a zavarásért, ez az én kérdésemre válaszoltad pár hete.
Megkérdezhetem, hogy mint értesz "jó minőségű étkezésen", és hogy most - nem terhesen - miért nem így étkezel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!