Szegeden a Női Klinikán csinálnak átjárhatósági vizsgálatot?
Figyelt kérdés
Esetleg dr szőlösi jános?Vagy valakit tudnátok ajánlani?2012. szept. 25. 18:50
1/7 anonim válasza:
Igen csinálnak. Keresd meg a Dr. Pásztor Norbertet. Nagyon jó szakember. Nekem amikor volt, akkor nem a Szőlősi csinálta, de Ő is ott volt. Szerintem Ő már nem csinál, de Pásztor doktort bátran merem ajánlani
2/7 A kérdező kommentje:
Megkérdezhetem, hogy mennyi napot kellett bent lenned?Tb alapon csinálták?Hogy zajlott?Bocsi hogy zaklatlak a kérdéseimmel de nagyon érdekel!Mert ahogy megjön a havim mehetek a beutalóért!
2012. szept. 26. 13:57
3/7 anonim válasza:
Nem zaklatsz:-) Tb alapon csinálják, mivel ez a meddőségi kivizsgálás része. Én reggel bementem és este már jöhettem is haza. Nem kellett bent aludni. Nem nagy durranás az egész, kicsit kellemetlen, de nem kell félni. Megkérdezhetem mióta próbálkoztok babával?
4/7 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy!2 éve próbálkozunk. Sajnos nekem a fogamzásgátló abbahagyása miatt voltak gondok, mert cisztáim lettem.PCOS gyanús voltam, ami helyre jött.Szóval nem is az volt.A párom volt kivizsgáláson vele minden ok.Szegeden volt a Szőlősi jánosnál és ő mondta hogy vigyek egy hormoneredményt és egy átjárhatósági vizsgálatot, ha minden oké, csinálja az inszemet.Pechemre, a hormoneredményemnél, a pajzsmirigy nem lett jó.TSH.Hát keressek fel egy endokrinológust.Megvizsgált, vért vett, azt mondta semmi bajom sincs, valószínűleg vagy labor hiba, vagy pont be volt gyulladva a pajzsmirigy.Ti mióta próbálkoztok?Sikerült esetleg?Első baba lenne?
2012. szept. 27. 14:19
5/7 A kérdező kommentje:
Ja és azt véletlen nem tudod hogy ultrahangosan csinálta vagy röntgenesen?
2012. szept. 27. 14:19
6/7 anonim válasza:
Nekünk már van két gyerekünk. Az első gyereknél 3 év próbálkozás után mentünk dokihoz. Lenyomtunk 5 inszemet, de nem sikerült egyik sem. Elmentünk lombikra, de az sem sikerült. Aztán én is elkezdtem kutakodni a neten, hogy mi lehet a baj, mert a párom spermaképe jó volt, nekem az egyik petevezetékem volt csak elzáródva, tehát elvileg sikerülnie kellett volna a babának. Végül sok kutakodás után megtaláltam az IR nevű betegséget.Megnézettem és nekem is az volt. Végül egy év gyógyszerszedés után spontán sikerült a gyerek. A második gyerek 1 év próbálkozás után jött, szóval elég gyorsan, pedig amikor Ő sikerült már PCOS voltam.
Szegeden amikor nekem volt, akkor még röntgenes volt a HAG. Nem tudom azóta változott-e.
7/7 anonim válasza:
Drukkolok, hogy nektek elsőre sikerüljön. Mikor mész?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!