Ki szeretne meg 20 evesen babat? Parommal egyutt szeretnenk. Olyanok irjanak akik komolyan gondoljak!
De jó, hogy ilyen sokan szeretnénk fiatalon anyukák lenni:) Kedves Kérdező jó, hogy fölraktad ezt a kérdést:) Kicsit megnyugodtam hogy nem vagyok egyedül azzal hogy 20 évesen vágyódom a baba után:)a világ kicsit kifordult magából, és majd hogy nem cikinek érzem hogy gyereket szeretnék, pedig mint nőnek szerintem ez az elsődleges "feladatunk", ez a legnagyobb ajándék, amit kaphatunk.
És egyébként ki hol jár most a ciklusában?( Bocsánat hogy belekérdezek ) Nekem pont a napokban volt ovum, bízom benne hogy megfogant a babánk:)
Szép Napot!
Liza
Nekem jövő hét szombaton lesz ovum elvileg, és a párommal pénteken elutazunk a hétvégére..:P:) Hátha meghozza a babát a hétvége..:)
Era
Gratulálok!!!:) Én szombaton fogok tesztelni. Érzel esetleg valamit??
17es voltam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!