Ki szeretne meg 20 evesen babat? Parommal egyutt szeretnenk. Olyanok irjanak akik komolyan gondoljak!
Én pont 20 vagyok, és nagyon szeretnénk babát:) volt egy vetélésem, azóta ez az eslő hónap hogy próbálkozunk. A férjem 23 éves, és ő is nagyon várja. Bízom benne hogy ez a hónap sikerül.
Kedves Kérdező, ti már ebben ahónapban akkor próbálkoztok is? Mikorra nem várod, ha már lehet így kérdezni?:)
A párod a férjed? Nekünk mondjuk az fontos volt hogy össze legyünk házasodva... egy éve volt az esküvőnk.
Ha mindketten elköteleztétek magatokat akkor hajrá:) Szorítok mindenkien aki októberre nem várja!
Sziasztok, én is 20 éves vagyok (a párom 30), és babát szeretnénk. Ez az 5. hónap..
Én csak folsavas-multivitaminos pezsgőtabit iszom. Nekem azt mondta a doki, teljes mértékben megteszi az is, ha amúgy változatosan étkezem..:)
De jó,hogy rábukantam erre a kérdésre,örülök nagyon :))
Na szóval én is 20 vagyok,párom 37(minket lehet ezért néznek le-a korkülönbség és a babavállalás miatt).Már a doki kivizsgált mindenre(hormonok,petefészek,stb)és kiszámolta az ovu. napokat,illetve éppen tegnap kaptam tőle egy gyógyszert amitől ,,könnyebben,, teherbeeshetek,hát meglátjuk mi sikerül,már volt hogy probálkoztunk,de nem jött össze,viszont már alig várom a gyermekünket a karjaimban tarthassam,sajnos elég türelmetlen természetem van.és van egy fő problémánk,hogy külföldön dolgozik és lehet pont az ovu napján nem lesz itthon,ez elég kiakasztó,de hátha a szeencse mellénkáll :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!