A véleményetekre lennék kiváncsi. Nem vagyok még terhes de csináltattam egy terheléses vércukorszint mérést az eredmény 1. glukoz szint 4.9 a 2. glukoz szint 3.8 ez milyen eredmény szerintetek?
Figyelt kérdés
2012. szept. 25. 10:37
11/17 anonim válasza:
10-es, orvos vagy? Ha igen, akkor elfogadom az egyértelműen látszik érvelésedet. Szerintem nem látszik egyértelműen, és egy orvos sokkal jobban ki tudja értékelni az eredményeket, mint hozzánemértő kommentelők. Sőt, nagy valószínűséggel az orvos is további vizsgálatokat kér, hogy egyértelműsíteni tudjon.
12/17 anonim válasza:
Nem nem vagyok az, de sok éve foglalkozom ezze a vetegséggel, mivel érint és beszéltem többször az ország legjobb dokijával a betegségről. Ez a vérkép teljesen egyértelmű.-
13/17 anonim válasza:
Nem mondanam ra, hogy jo eredmeny. Hogy is mukodik az egesz. Ha megeszel valamit(jelen esetben a cukros lotty), akkor a vercukorszinted megemeledik. A hasnyalmirigy termeli az inzulint, ami segit a vercukorszint visszaalitasaban. Neked tul sok inzulint termelt a szervezeted, ezert esett a 2. ertek az elso ala. Ez azer veszelyes, mert egy ido utan a hasnyalmirigy kimerulhet es nem termel tobb inzulint. Vagyis nem lesz mi levigye a cukrod. Tehat kialakul a cukorbetegseg. Ugyan inzulint nem nezettel, de nagy valoszinuseggel inzulinrezisztenciad vqn, mindenkeppen keress fel egy endokrinologust.
14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a hozzászólást! megmondom őszintén nagyon elvagyok keseredve!!!!!!!!! egy éve látta ezt a leletet nőgyógyász is endokrinológus is, és mindegyik azt mondta hogy jó, szó sem volt PCO-ról, és így próbálkoztunk 1 évig hiába! Visszamennék ezekhez az orvosokhoz és megkérdezném hogy mégis mit képzelnek magukról!!!!!!!!! Így félre kezelni, nem kezelni egy beteget!!!:-( mérhetetlenül szomorú vagyok és egyben dühös is!Minden más eredményem is rendben van, de ezek után már semmiben sem hiszek!
2012. szept. 26. 07:46
15/17 anonim válasza:
Én is egyetértek a 10-essel, bár nem vagyok orvos én sem, de IR-es vagyok. A terhességet senki ne vegye ide, mert az alapjáraton is rezisztens állapot!!
Ez IR. Már a cukorból is látszik. A terheltnek kb. 0.5-tel magasabbnak kéne lennie a 0 percesnél. Ebből az látszik, hogy valahol 60 percnél akkora inzulinlöketet kapott a szervezete, ami ennyire leszorította a 120 perces cukrát. Mindenképp MensMentist javaslom én is.
16/17 anonim válasza:
Kérdező engem is évekig félre kezeltek 3 lombikot csinálták, közölték nem lehet saját gyerekünk, a 3. lombikba majdnem belehaltam, ezután kerültem a Mensmentisbe, ahol elmondták esély nem volt így a gyerekre, rendbe raktak és a 4. lombik sikerült (nekünk csak lombikkal lehet babánk a párom miatt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!