Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tényleg teherbe lehet esni...

Tényleg teherbe lehet esni missed ab. után 3 hónappal? A dokim ezt mondta. Ha valakinek sikerült, kérlek írj, hogy mi volt, sikerült-e. Stb.

Figyelt kérdés
2009. aug. 2. 18:19
 1/4 anonim ***** válasza:

Miért ne lehetne? A missed ab-om októberben volt, decemberben már +-at teszteltem! Letelt a 6 hét, kontrollon minden rendben volt, a doki mondta, hogy lehet próbálkozni. Nekünk összejött egyből, 11 hós a kisfiam!

Itt az oldalon rengeteg kérdés szól erről, keress rá!

Kívánom, hogy mielőbb sikerüljön a baba nektek is!

2009. aug. 2. 20:37
 2/4 anonim ***** válasza:

Persze, hogy lehet! Nekem a doki annyit mondott, hogy az első mensi után egyből próbálkozhatunk, de nem valószínű, hogy az első három hónapban össze fog jönni. Mi két hónapot ugyan eleve kihagytunk más okok miatt, de a harmadik hónapban egyből sikerült is!

Sok sikert nektek is!

23 hetes kismami

2009. aug. 2. 20:47
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm nagyon a biztatást, tényleg sokat segített lelkileg! Kicsit nyugodtabb lettem, és van reményem.

Boldog és egészséges babavárást kívánok nektek!

2009. aug. 3. 06:55
 4/4 anonim ***** válasza:
nekem február végén volt missed ab-om, rá 11 hónapra született egy csodálatos kislányom! Most sajnos újabb műtét előtt állok, most ugyanolyan rossz, mint először, de, ha ölbe veszem a lányomat, minden sokkal jobb...
2009. szept. 7. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!