Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt már ilyen valakinek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már ilyen valakinek? Jöttél már össze az exeddel szakítás után sok hónappal utána vagy évek múlva újra?

Figyelt kérdés
Ha igen mik a tapasztalatok erről? Működhet újra ha megváltoznak a viszonyok? Hiszen évek alatt mindeki változik valamennyit.
2009. jún. 15. 11:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
igen én összejöttem vele a szakiításunk után kb 3 hónappaé,és nálunk nem jött be. megint kidobott ... bár nem biztos ha én igy jártam akkor te is így fogsz.de... én nem javaslom :(
2009. jún. 15. 11:33
 2/12 anonim ***** válasza:
Igen, méghozzá nagyon sok év után, de azóta is rendszeresen összeveszünk aztán kibékülünk. Se vele-se nélküle..
2009. jún. 15. 11:36
 3/12 anonim ***** válasza:
igen,volt már ilyen...összejöttem az exemmel kb. 1évvel a szakítás után...az elején jól ment minden,de aztán szakítás lett a vége megint. Lehet veletek máshogy lesz,de nekem az a tapasztalatom,hogy az ilyesmi nem nagyon működik.
2009. jún. 15. 11:44
 4/12 anonim ***** válasza:
a káposzta se jó mikrózva. Inkább keress mást
2009. jún. 15. 11:46
 5/12 anonim ***** válasza:
3 hónap után volt egy újra, és 1 évig tartott... Kellett (legalábbis nekem), hogy kipörgessük a dolgot. Így biztosan tudjuk, hogy nem illünk össze, nem is próbáljuk többet, de nagyon jóban vagyunk, az egyik legjobb barátom.
2009. jún. 15. 11:51
 6/12 anonim ***** válasza:

Igen. Megesett, hogy 3/4 év után ismét találkoztunk, összejöttünk. Először minden nagyon jó volt, nosztalgiázgattunk, aztán lassan ismét a felszínre kerültek azok az okok, amik miatt annak idején szakítottunk, és igen hamar ismét szétmentünk.

31/F

2009. jún. 15. 11:52
 7/12 anonim ***** válasza:
Én jöttem már össze kb 1 évvel a szakításunk után, de sajnos nem változott a szakítóok, így megint szétváltunk. Egyszer változni fog, és akkor boldogok leszünk :)
2009. jún. 15. 12:35
 8/12 anonim ***** válasza:
Igen, volt ilyen, de kizárólag a szex miatt "jöttünk" össze megint. Pontosabban nem jöttünk össze, csak párszor még lefeküdtünk egymással.
2009. jún. 15. 12:47
 9/12 anonim ***** válasza:
igen, két és fél hónap után, háát pont 2 hónapig bítruk . nemjó..ugyanazért szakítottunk.
2009. jún. 15. 13:06
 10/12 anonim ***** válasza:
Fél év után. Másfél évig voltunk együtt, végül is jól meg voltunk, de aztán kiderült, hogy mégse működik. Előtte 2 és fél hónapot voltunk, úgyhogy az alatt nem sok minden derült ki.
2009. jún. 15. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!