Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kutya, gyerek vagy mindkettő?

Ketteske kérdése:

Kutya, gyerek vagy mindkettő?

Figyelt kérdés
Most próbálkoznánk babával, és kölyökkutyát is mostanában szeretnék venni. Volt már egy 26. hetes vetélésem, a család aggódik a fertőzések miatt, bár nem derült ki, hogy mitől vetéltem el. Én meg borzasztóan szeretnék kutyát. Szerintetek?
2009. aug. 2. 17:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Én is nagyon szeretem a kutyusokat, és ha a kutyus megelőzte volna a kisfiamat, biztosan össze lehetett volna egyeztetni. Mi kertes házat vettünk, éd mivel a kisfiam hamarosan megszületik, így a kutyakérdést napoltuk. Nekünk ráér majd a következő egy-két évben valamikor kutyát tartani.

L.38+2

2009. aug. 2. 23:59
 12/15 anonim ***** válasza:

22.49-es vagyok.

Átgondoltam a dolgot, nagyon egyoldalúan néztem a helyzetet.

Lehet megvárnám a helyedben, hogy megszülessen a baba, hisz egy kölyökkutya legalább annyi időt igényel, mint egy gyerkőc.

Nekünk egyértelmű a kutya, ez nálunk életforma, de szerintem várd meg, míg megszületik a baba és utána, ha úgy érzed van időd egy kutyust nevelni( szobatisztaság, alap engedelmesség...), szocializálni, etetni, ápolni, akkor hajrá!

2009. aug. 3. 19:01
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, igazatok van, és a dokimat is megkérdeztem, nem jó a terhességgel egy időben beszerezni egy kölyökkutyát. Ha már velünk élne egy ideje az más lenne. Kicsit össze vagyok zuhanva, most halt meg fiatalon rákban a kutyánk, és nagyon a padlóra tett lelkileg, gondoltam egy kiskutya enyhit rajta egy kicsit, de persze most a gyerek az első...
2009. aug. 4. 08:51
 14/15 anonim ***** válasza:
örülök hogy igy döntöttél.
2009. aug. 7. 21:42
 15/15 anonim ***** válasza:
Egy kiskutya egész embert kíván, főleg az élete első fél-egy évében. Jól döntöttél, hogy nem a kutya, hanem a gyerek.
2009. aug. 7. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!