Milyen vastagnak kell lenni a méhnyálkahártyának lombik/fagyibaba beültetéskor?
Anno mikor felvilágosítottak, hogy mi a bajom akkor nem is mondták a diétát, csak felírták a merckformint.
És utána váltottam orvost és utána jött egy lehetőség és mentünk a kaáliba.
Én nem gondolom, hogy így nincs esély. Itt senki sem orvos. Szerintem annyi sütnivalója van az orvosának is, ha eleve kizárt lenne a terhesség, akkor nem próbálkozna, meg javasolná a lombikot ő sem.
A PCO-s téma. Nos nem igaz, hogy a mercformin nem használ én sem tartom a diétát, és nem is kell. Az első beültetésem is sikeres volt, és csak annyit tettem, hogy odafigyeltem mindazokra amit mondtak.
Tudom késői a válasz, de én azt mondom, ne add fel a reményt, és ne hallgass másokra. Az tuti, hogy vannak nagyon szuper szakemberek, de nem csak Budapesten, hanem mindenhol van legalább egy, aki érdemes arra, hogy az ő tanácsaira, javaslataira hallgass, nem a kontárokéra, mint pl. én. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!