Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen vastagnak kell lenni a...

Milyen vastagnak kell lenni a méhnyálkahártyának lombik/fagyibaba beültetéskor?

Figyelt kérdés
2012. szept. 24. 10:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
A merckformin csak akkor használ ha a speciális diétát tartod mellette anélkül tilos szedni, mert csak árt.
2012. szept. 25. 22:12
 12/16 A kérdező kommentje:

Anno mikor felvilágosítottak, hogy mi a bajom akkor nem is mondták a diétát, csak felírták a merckformint.

És utána váltottam orvost és utána jött egy lehetőség és mentünk a kaáliba.

2012. szept. 26. 10:20
 13/16 anonim ***** válasza:
Hát pedig úgy semmi haszna a merckforminnak. Menny el a mensmentisbe ott segítenek neked. Nekem is 3 lombik után sikerült eljutnom oda és ők rendbe raktak.
2012. szept. 26. 12:37
 14/16 A kérdező kommentje:
Csak az a baj, hogy nem petsi vagyok,és most nincsen pénzem arra hogy pestre utazzak és megint orvost váltsak. Amúgy nagyon bízom az orvosomban és abban, hogy tudja hogy mit csinál. Amúgy az egyik legjobb meddőségis dokihoz járok Győrbe.
2012. szept. 26. 14:09
 15/16 anonim ***** válasza:
53%
az a baj, hogy a meddőségis dokik nagy része ezzel nem foglalkozik csak a kezeléseket csinálják az alap betegséget nem kezelik, pedig így kicsi az esély a sikerre.
2012. szept. 26. 15:53
 16/16 anonim ***** válasza:

Én nem gondolom, hogy így nincs esély. Itt senki sem orvos. Szerintem annyi sütnivalója van az orvosának is, ha eleve kizárt lenne a terhesség, akkor nem próbálkozna, meg javasolná a lombikot ő sem.

A PCO-s téma. Nos nem igaz, hogy a mercformin nem használ én sem tartom a diétát, és nem is kell. Az első beültetésem is sikeres volt, és csak annyit tettem, hogy odafigyeltem mindazokra amit mondtak.

Tudom késői a válasz, de én azt mondom, ne add fel a reményt, és ne hallgass másokra. Az tuti, hogy vannak nagyon szuper szakemberek, de nem csak Budapesten, hanem mindenhol van legalább egy, aki érdemes arra, hogy az ő tanácsaira, javaslataira hallgass, nem a kontárokéra, mint pl. én. :D

2013. márc. 18. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!