Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen vastagnak kell lenni a...

Milyen vastagnak kell lenni a méhnyálkahártyának lombik/fagyibaba beültetéskor?

Figyelt kérdés
2012. szept. 24. 10:19
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Minimum 8 mm-nek!!!!
2012. szept. 24. 12:00
 2/16 A kérdező kommentje:

Köszi a választ.

Akkor viszont nem értem. Múlt ciklusban voltam vérvételen a 22. napon.Akkor volt 8,5 mm. És Gonapeptyl injekciót írtak fel és vérzés első napjától kell szúrnom. A 14. napon megyek vérvételre és megbeszélésre, hogy mikor lesz a beülti. Most 14 napig szúrom magam. De ha elég vastag volt, akkor miért írták fel?!

2012. szept. 24. 13:59
 3/16 anonim ***** válasza:
10mm-nek kell lenni, nem 8nak.
2012. szept. 24. 14:03
 4/16 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.
2012. szept. 24. 14:05
 5/16 sumergo ***** válasza:
A Gonapeptylnek semmi köze a méhnyálkahártya vastagságához, legalábbis úgy tudom. Azért kell használni, hogy ne legyen spontán peteérés, teherbeesés, a többes ikerterhesség elkerülése miatt. Nekem például nem kellett használnom fagyasztott beültetésnél, mert nincsenek petevezetékeim, így a spontán terhesség 100 %-ban kizárt. Akinek viszont minden rendben, van esély a spontán terhességre, annak leállítják a peteérését ezzel az injekcióval.
2012. szept. 24. 14:19
 6/16 A kérdező kommentje:
Nekem azt mondta a doki, hogy egy kicsit még vastagítani kell a méhnyálkahártyát. És csak ezt az injekciót kaptam. Spontán peteérésem nincs és spontán ciklusom sem. Most is provera-val jött meg. Az elmúlt fél évben 1X volt peteérésem és akkor merionalt kaptam (meg persze a lombiknál volt peteérés. Akkor gonal f-et, Cerotide-t, Luveist kaptam)
2012. szept. 24. 15:57
 7/16 anonim ***** válasza:
É miért nincs peteérésed? Először azt kéne rendbe rakni így semmi értelme a lombiknak.
2012. szept. 24. 23:24
 8/16 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó válaszoló!

Már több mint 2 éve szeretnénk babát! Már minden vizsgálaton túlvagyunk. Nekem pco-m van. Volt egy laparos műtétem, amivel eltávolították a cisztákat. A férjemnél semmi gond. Az elmút több mint fél évbe 1X volt spontán ciklusom. Mindig gyógyszerrel hozták meg. Volt 2 ciklusmonitorizálásom amikor merionalt kaptam és ovitrelle tüszőrepesztőt. És mikor a második hónapban még peteérésem sem volt az injekcióktól akkor mondta a Kaális dokim hogy nem akar kísérletezni tovább és egyből a lombikot javasolta. Augusztusban meg is volt, sajnos nem sikerült. És most megyünk majd a fagyibabákért.

2012. szept. 25. 10:17
 9/16 anonim ***** válasza:
És a pcos-re a 3as kezelést (merckformin9diéta+mozgás) mióta tartod. Mert a műtét semmit nem ér. És amíg a 3as kezelés nem hat, tök feleseleges lombikozni, tapasztalat.
2012. szept. 25. 12:53
 10/16 A kérdező kommentje:

Merckformit szedtem (semmit sem használt),mozgok, amennyit időm engedni, az édességet kerülöm. Már a 3. orvosomnál vagyok és nagyon bízom abban, amit csinál (az egyik legjobb doki).

Annyit szokott mondani, hogy nem tipikus policisztás petefészek. Jobban mondva cisztáim nincsenek, csak éretlen tüszők. És úgy szokta mondani, hogy degeneráltak a petefészkeim. Ez van ráírva a kezelési papírjaimra is.

2012. szept. 25. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!