Az Utrogestan megemelheti a hőmérsékletem, és nem fogom látni hogy valójában mikor volt petekiszabadulás?
Figyelt kérdés
Fél éve nézem a reggeli első hőmet, és minden hónapban nagyon szépen ugrott 16-19. nap környékén, és fent is maradt mensiig. Így tudtam pontosan hogy mikor volt petekiszabadulás. Most viszont eszembe jutott (lehet hülyeség) hogy az utrogestán megemelheti a hőmérsékletemet, mert hogy progeszteron pótlás, és ha jól tudom attól emelkedik a hő? De most ha én hamarabb megemelem a 12. napon az utroval, akkor nem fogom látni hogy mikor volt valójában a petekiszabadulás.Mérte valaki a hőjét aki utrogestant használ? Lehet hogy érthetetlen volt egy kicsit, bocsánat:)2012. szept. 22. 19:39
1/6 anonim válasza:
Nem értek annyira hozzá, mert még nem kellett szednem ilyesmit, de az utrot nem akkor kellene elkezdeni szedni ha már megvolt az ovu? Hiszen onnantól kezdve termelődik progeszteron, és azt kellene támogatni.
2/6 anonim válasza:
Már ne haragudj, de te ezt önhatalmúlag szeded? Azért ehhez tudni kellene biztosra, hogy megtörtént-e az ovuláció. Ha igen, még akkor is bőven elég elkezdeni, mert mire a petesejt (jobb esetben blasztociszta) a méhbe ér, addigra szépen megvastagítja a méhnyálkahártyát.
Arra figyelni kell, hogy a túl vastag méhnyálkahártyába sem tud sikeresen beágyazódni!
3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen. Nem önhatalmúlag szedem, volt már egy vetélésem, többet nem szeretnék a doki írta föl. Azt mondta hogy 12. naptól este kettő hüvelykapszula. Azóta körbejártam a dolgot és valóban látom, hogy nem lenne érdemes 12 naptól mert nekem rendszerint 16. nap körül szokott lenni ovuláció. Így elég lesz pár nappal később is elkezdeni.
2012. szept. 23. 15:32
4/6 anonim válasza:
És a vetélés progeszteronhiány miatt következett be?
5/6 A kérdező kommentje:
Nem volt vizsgálat, így pontosan nem tudom. Az orvos azt mondta ártani nem fog, és valószínű hogy az miatt volt, mert még olyan kicsi volt az lehetet a baj hogy nem volt elég vastag a méhnyálkahártya nem tudott beágyazódni.
Ma volt ovum, két három nap múlva ha elkezdem szedni az is jó lehet nem?
2012. szept. 24. 20:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!