Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az utrogestan-tól késhet a...

Az utrogestan-tól késhet a mensi? Inszem után kell szednem!

Figyelt kérdés
2012. szept. 21. 16:24
 1/8 anonim ***** válasza:
Amig utro-t szedsz, nem fog megjonni. Ezert van inszemnel vervetel és ha az negativ, akkor abba kell hagyni a szedeset hogy megjojjon. Nekem legalabbis igy volt. Miutan abbahagytam, meg jo 3-4 nap eltelt, mire megjott.
2012. szept. 21. 16:31
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem sem engedte megjönni amíg használtam, sajnos nem jelent semmi. De attól még késhet a baba miatt is:) Szorítok! 50-50%....
2012. szept. 21. 18:42
 3/8 anonim ***** válasza:
Igen késhet. Van akinek egyáltalán nem jön meg melette van akinek igen. Sőt még egy embernél is változó, nekem volt, hoyg simán megjött melette volt hogy nem.
2012. szept. 21. 21:25
 4/8 sumergo ***** válasza:
Nekem simán megjött Utro mellett minden alkalommal, kivéve mikor terhes voltam. Ebből sajna nem lehet következtetni. Sőt, még akkor sem, ha megjön, mert ismerősöm lombik után használta, megjött neki, mondta is, h nem sikerült, mert megjött. Ehhez képest 1 hónapos múlt a kisfia. Úgyhogy ez sehogy sem mérvadó.
2012. szept. 22. 09:51
 5/8 A kérdező kommentje:
Ma reggel pozitív lett a tesztem!!!!!!!!!!!!!!
2012. szept. 22. 14:18
 6/8 anonim ***** válasza:
gratulálok
2012. szept. 22. 15:11
 7/8 sumergo ***** válasza:
:-))
2012. szept. 22. 17:50
 8/8 anonim ***** válasza:
Gratulalok hozza! Sok boldogsagot!
2012. szept. 24. 07:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!