Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Teherbeesés utáni méhnyakrák...

Teherbeesés utáni méhnyakrák szűrés nem veszélyes?

Figyelt kérdés
Párommal babát szeretnénk és együtt voltunk peteéréskor (1 hete). Nem tudom h sikerült-e teherbe esnem, de ha igen, akkor okozhat esetleg vetélést, ha most mennék el méhnyakrák szűrésre?

2012. szept. 22. 16:46
 1/6 anonim ***** válasza:
Én ezzel úgy vagyok,ha tudtam volna,h 4 hetes vagyok nem mentem volna el. De szerencsére nincs semmi baj. De szerintem jobb az ha nem piszkálnak még olyan fiatal terhesen. Ha az vagy.
2012. szept. 22. 17:06
 2/6 anonim ***** válasza:
Én amikor elmentem a dokihoz,hogy terhes vagyok,egyből azzal kezdett,hogy méhnyakrák szűrés. Én is kérdeztem tőle,hogy semmi baja nem lehet,és mindig azt mondta,hogy nem,közel sem a baba mellett turkál.:) Minden jót.
2012. szept. 22. 17:12
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors válaszokat. Most lenne aktuális a szűrés, de lehet várok vele, amíg kiderül, hogy sikerült-e a baba vagy sem.

:)

2012. szept. 22. 17:17
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem is most csinálták, kb 10 hetes terhes voltam. No para, közel sem mjárt a babához, hisz nem a méhedből vesz mintát.
2012. szept. 22. 17:53
 5/6 anonim ***** válasza:

Mindenképpen csinálnak rákszűrést ha először mész hogy terhes vagy de előtte nem voltál rákszűrésen.Nálunk legalábbis így van.Én mikor elmentem dokihoz egyszerre kérdezte hogy mikor voltam,de mivel előtte kb 2 hónappal voltam így nem csinált.

Szerintem várd meg hogy sikerült e a baba.

2012. szept. 22. 18:13
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem is koraterhesen csinálták, semmi gond nem volt.

A méhszájnál vesznek kenetet ilyenkor, ami ilyenkor még olyan szorosan zár, hogy még véletlenül sem lehet gond.

2012. szept. 22. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!