Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi idő után kell orvoshoz...

Cavalli kérdése:

Mennyi idő után kell orvoshoz fordulni, ha nem jön össze a terhesség? Valaki adjon tanácsot légyszi?

Figyelt kérdés
4 hónapja próbálkozunk. Minden egyes alkalommal érzem az ovulációt rendszeresek a vérzéseim, jókor vagyunk együtt de egyszerűen nem jön össze a baba. Én azon gondolkodom, hogy elmegyek orvoshoz, és elküldeném apáromat is. De olyan megalázó érzés,hogy lehet valami baj, van , pedig fiatalok vagyunk.. 24/30
2012. szept. 20. 13:59
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Elég sok dolgom akad így is, rendszeresen sporolok, nem ücsörgök és várom, hogy számba essen a sült galamb. Azon görcsölök, hogy MIÉRT???, amikor a legtöbb ismerősömnek az első próbálkozásból baba lett. :(
2012. szept. 21. 19:24
 12/13 anonim ***** válasza:
nem vagyunk egyformák majd sikerül nektek is.
2012. szept. 21. 19:41
 13/13 anonim ***** válasza:

saját példámat írom le, hátha segít: 26 évesen voltunk 2 éves házasok, és nagyon rágörcsöltünk a babára. Majdnem 1évbe került míg összejött. Mi nem vártunk, hanem 6 hónap után dokihoz mentünk,azt hittük baj van egyikőnkkel. A doki mondta, hogy semmi baj nincs, csak nem szabad a baba tervezésre koncentrálnunk. Akkor jött vendég hozzánk, és gyorsan együtt voltunk még előtte, ebből lett az első fiunk :)

A második baba 5 hónapra sikerült, akkor már az sürgetett, hogy megnő a tesó. Amikor nem mindenáron akartam, hogy terhes legyek, összejött, ő is fiú lett.:)

Most a 3. baba olyan meglepetés lett, mint egy csoda! Egy ideje fűztem a férjemet, hogy jöhetne még egy tesó, de ő nem rajongott az ötletért. Óvszerrel védekeztünk, és egyszer mondtam neki, hogy anélkül legyünk együtt, mert az sokkal finomabb. Nem is hittem volna, hogy egyszeri alkalomtól összejön :)) és láss csodát! Elsőre sikerült, a 3. baba és 34 évesen! Holott 26 évesen alig sikerült.

Nekem az vált be, hogy ne gondolj a baba akarására, ne drukk legyen benned az együttlétkor, csak egyszerűen engedd el magad.

És az a tipp, hogy 2-3 naponta legyünk együtt, nálunk nem vált be. Inkább a ciklus közepén történő szex a fontos, nem a havi együttlétek száma.

2012. szept. 21. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!