Barnás folyás lehet beágyazósás jele?
Figyelt kérdés
A nem várt mensim előtt 5 nappal kezdődött barnás-rósaszínes folyás. 28 napos ciklusaim vannak. A 13-14-15. napokon pozitív volt az ovutesztem. 13. ciklusnapom estéjén tudtunk együtt lenni a párommal. Két nap múlva (nem)kellene menstruálnom. 5 napja barnázok, nem sokat. Mensi előtti nap szokott lenni barnázás, de csak egy vagy fél nap, most pedig már 5 napja. Fáj és duzzadt a mellem de ez máskor is szokott lenne mensi előtt. A derekam néha fájt, meg kicsit szúrkált néha a hasam, de semmi extra. Szerintetek? Lehetek terhes? Már 8 hónapja próbálkozunk!2012. szept. 17. 08:10
1/3 Diana901 válasza:
35.napomon vagyok,és csak barnázok mint te5napja....,de nekem semmi más bajom nincs...,se mell fájás,se derék....stb.
Probálj tesztelni....ha negativ 3nap mulva ujra tesztelj...mi már 15honapja probálkozunk
2/3 A kérdező kommentje:
Azt hiszem holnap tesztelek. De úgy izgulok. Félek, hogy negatív lesz :(.
Drukkolok neked!
2012. szept. 17. 16:13
3/3 A kérdező kommentje:
Hát negatív lett :(! Délutánra megjött :(! Hát ennyi.
2012. szept. 18. 13:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!