Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Fehéres- sárgás savanyú szagú...

Fehéres- sárgás savanyú szagú folyás?

Figyelt kérdés
Babát szeretnék de amíg nincs rendben minden addig nem szeretném. Volt már egy missed ab.-om nem szeretném hogy a második babámmal is ez történjen vagy beteg legyen! Orvoshoz hétfőn tudok csak menni addig csak max gyógyszertárba.
2012. szept. 1. 12:17
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem még sosem volt ilyen folyásom.De az egyik bnőmnek volt.

Mikor telefonált a dokinak h.mi ez azt mondta menjem be és nézze meg,mert ha szaga van akkor ott vmi nincs.rendben...

Én ezt hallottam,de tutit nem tudok irni

2012. szept. 1. 17:49
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi!

És szerinted canesten combi jó rá?

2012. szept. 1. 19:40
 3/3 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Szerintem doki jó rá. :-) Ne kezdd el magad kezelgetni, mert lehet hogy teljesen más kellene, és csak elfeded a tüneteket. Bírd ki ezt a pár napot inkább. És ha tényleg gond van, a párodnak is fog adni a doki valamit, különben visszafertőz.

2012. szept. 2. 07:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!