Tényleg a Győri kaáliban gyorsabban mennek az események? A bp-iből át lehet menni a vidékibe?
Mi a győri Kaáliba járunk. Januárban voltunk először és augusztusban volt az első lombikunk, ami sajnos nem sikerült. Most megyünk majd a fagyibabákért októberben, de ez fizetős lesz.
Azt nem tudom, hogy más meddőségibe mennyire mennek a dolgok, de szerintem a Győribe, elég gyorsan mennek az események. Mi már úgy mentünk oda, hogy a hsg, laparoszkópos műtét (nekem pco-m van), vérvételek megvoltak. Már csak pár labor hiányzott.
Amúgy szerintem simán át lehet menni egy vidéki meddőségibe is. Sok olyat hallottam, hogy Bp-iből átjöttek a Győribe, vagy Tapolcára.
7 hónapnál hamarabb ott sincs időpont?És ha mi lejárunk győrbe budapestről,és belekzdünk a lombikba akkor hányszor kell nekem lejárkálnom?Nálunk is fagyibabák lesznek.És mennyit kell fizetnetek a lombikért?
Nekem is mondták a lapart,de szerintem nekem az nem kell,mert icsi lombik kell nekünk.
Énis rosszat hallottam a bp-iről sajna.
Sok sikert kívánok a 2. lombikotokhoz!
Fagyasztott embriókat nem vihetsz át egyik intézetből a másikba, amíg azok vannak azt Bp-en kell beültetteni.
Egyébként oda mész ahova akarsz. Én a Pécsi meddőségit ajánlom nem a Kaálit, hanem az egyetemet, ott nincs várólista.
Nekünk is icsi volt. Nekem azért kellett a lapar, mert pco-m van és eltüntették a cisztákat.
Van olyan akinek 2-3 naponta kell uh-ra menni. Ez mindenkinél máshogy van. Az első lombikunk 156.000 Ft-ba volt. Most meg megyünk a fagyibabákért. Idáig több mint 60.000 Ft-t fizettünk (most fizetős beültetésünk lesz). Ebből 13.500 Ft volt uh+vérvétel. A többi gonapeptyl injekció. A következő ciklusban lesz a beültetés, ami 100.000 Ft lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!