Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kisbabát szeretnénk, szerintet...

Kisbabát szeretnénk, szerintetek milyen vitamint szedjek?

Figyelt kérdés
2012. szept. 15. 21:17
 1/8 anonim ***** válasza:
Szia. Mi ebben a hónapban fogunk neki a babaprojektnek,már 2 hónapja folsavat szedek két hete heti 2-3szor Gravidát. Mellette c vitamin omega3 meg magnézium, de ezeket egyébkén is szedtem/szedem. Szerintem a folsav amit kéne enned mindenféleképp (jó ha pár hónappal fogantatás előtt elkezded). Én csináltam teljes vérképet, mert voltam beteg is nem rég meg mindig vashiányos volt, érdekelt hogy kell e pluszban, de most teljesen jó volt a vasam. Ti mikorra tervezitek, melyik hónaptól?
2012. szept. 15. 21:31
 2/8 anonim ***** válasza:
Semmilyet. Taplalkozz egeszsegesen, egyel sok gyumolcsot. Es probalj a mai vilagban ne stresszesen elni.
2012. szept. 15. 21:33
 3/8 A kérdező kommentje:
Mi már 2honapja probálkozunk..de én is folsavra gondoltam...meg olvastam a cickafark- és a palástfü teárol is...lehet megprobálom azt is..
2012. szept. 15. 22:19
 4/8 anonim ***** válasza:

Én csak folsavat szedtem!

Nekem a dokim sem erőltette a vitamint, ha normálisan táplálkozom.

2012. szept. 16. 06:14
 5/8 anonim ***** válasza:

szerintem nem véletlen hogy Czeizel Endre is a magzatvédő vitaminok szedésére biztat minden babára vágyot és elég jol el is magyarázza hogy a sok zöldség és gyümölcs nem elegendő mivel pl leirja hogy a legfontosabb a B11 vitaminből elegendőt akkor nyerhetnénk ha napi 15tányér spenotot megennénk....hát nem hinném hogy valaki enne ennyit belőlle.Sokan persze mindenféle vitamin nélkül egészséges babát hoznak a világra de honnan tudod hogy épp nállad is minden rendben lesz,ettől függetlenül mindenkinek szive joga eldönteni hogy szedi e vagy sem,akinek van kedve olvassa ezt el mert szerintem jol le van minden irva

[link]

2012. szept. 16. 09:38
 6/8 anonim ***** válasza:

Ezért kell ellenőrizni többször a kismama vérképét a terhesség során. Az én dokim 3-szor kért vérképet a terhességem alatt. Minden értékem a felső határon volt, vitamin nélkül is.

Figyeltem is rá,hogy rengeteg zöldséget, gyümölcsöt egyek, minden héten ettem halat, sok házi gyümölcslevet ittam stb.

Ettől függetlenül, aki úgy érzi magát biztonságban,hogy szedi, persze!

2012. szept. 16. 10:01
 7/8 anonim ***** válasza:
Folsavat, a többit meg a kajával be tudod vinni. Palástfű és cickafark csak akkor indokolt ha van valami női bajod..palástfű progit termel, cickafark elősegíti a peteérést. Én ittam a palástfüvet , úgy megkavarta a mensimet ami addig normális volt, hogy fél évbe került mire normálisan mensiztem megint.
2012. szept. 16. 10:25
 8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
2012. szept. 16. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!