Most akkor meg fog jönni?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Segítséget szeretnék tőletek kérni.Pé-m az internetes oldal szerint aug 30-án volt.Előtte való éjszaka lefeküdtünk barátommal és nem védekeztünk.Csütörtökre volt kiírva az oldal szerint a várható menstruációm de nem jött meg.A hasam nagyon görcsöl a melleim kétszer akkorák mint szoktak lenni,de ez mensi előtt mindig ilyen.A mensi jeleit érzem de mégsem jött meg.Tegnap este csináltam egy tesztet (25-öset)és iszonyú halványan de én láttam a második csíkot.Barátom azt mondta,hogy annyira halvány alig látszódik.Tényleg nagyon kellett figyelni,hogy ki lehessen venni a második csíkot.Ma nagyon elkezdett görcsölni a hasam mintha megjött volna de csak halványan barnáztam.Szerintetek terhes vagyok?A tesztnek már határozottan ki kellene mutatni? Kérlek a felelőtlenségről szóló hozzászólásokat mellőzzétek nem erre vagyok kíváncsi csak választ szeretnék kapni a kérdésemre!Előre is köszönöm!2012. szept. 15. 13:10
1/6 anonim válasza:
A terhességi tesztek esetén a szabály az, hogy a halvány csík is csík, ezért én azt mondanám, jó eséllyel terhes vagy. Barnázgatás esetén azonban érdemes orvoshoz fordulni, mert az problémát is jelenthet, és gyógyszerekre lehet szükséged! ORVOS!
2/6 A kérdező kommentje:
Hát nagyon halvány barna és nagyon görcsöl a hasam.Köszönöm a választ!
2012. szept. 15. 13:24
3/6 anonim válasza:
Ha időn belül jött ki a 2 csík akkor bizony terhes vagy.Teljesen mindegy hogy halvány a 2.csík,de ott van.Viszont ez esetben a barnázás és a görcsölés nem jelent jót.Minél előbb menj el dokihoz,főleg ha megakarjátok tartani a babát.
4/6 A kérdező kommentje:
És nem lehet,hogy a barnázás a menstruációtól van?Nem hiszem,hogy meg tudnánk tartani a babát..
2012. szept. 15. 13:42
5/6 anonim válasza:
3.vagyok
Csinálj egy másik tesztet,reggeli első vizeletből.
Ha pozitív,megint.Akkor a görcsölés meg a barnázás nagyon nem jelent jót,mert lehet hogy nem marad meg a baba.Beszéljétek meg minél előbb,ha úgy döntetek hogy megtartjátok akkor azonnal menj orvoshoz és ad gyógyszert amitől megmarad a baba.De ha nem is akarjátok megtartani akkor is menj el dokihoz.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat de úgy néz ki megjött!:))
2012. szept. 15. 17:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!