Szerintetek milyen a görbém? Valószínűleg tényleg akkor volt ovulációm, amikor behúzta?
Ez a hónap sajnos nem próbálkozós hónap, mert szeptember 4.-én volt egy kisebb műtétem (húgycső melletti cisztát vágtak ki). A doki szerint ez nem befolyásolja a görbét, szóval mértem. Május végén hagytam abba a tablettát, és sajnos teljesen felborította a ciklusom, ezért a nődoki azt tanácsolta, hogyha 3 hónapon belül nem rendeződik, kezdjem el mérni a hőmérsékletem, hogy vajon van-e peteérés. Ez az első méréses ciklus. Szerintetek egyelőre normálisnak mondható?
Szerintem nagyon szép a görbéd. És szerintem tényleg akkor volt a peteérésed.
Nézd meg az én görbémet, és nagyon szépnek fogod látnia Tied. :-)
Viccen kívül, és az én görbémen kívül, tényleg szép a Tied.
Igen, akkor volt, vagy egy nappal később.
Viszont ha mindig ilyen pecsételéssel kezdődik a vérzésed, nem ártana megnézetni a progeszteron szinted.
Most így néz ki:
Egy barátnőm viszont azt mondta, hogy szerinte nincs peteérésem :S Elmondjátok, honnan lehet ezt kikövetkeztetni?
De volt, a 22-23. napon. Sőt, feltehetőleg az előző ciklusban is volt, mivel az első nap még magas volt a hőd.
Szerintem amíg ez a pecsételés van, ne is kezdjetek neki a gyerekcsinálásnak... Ha magágától nem rendeződik, akkor előbb nézesd meg a progeszteronszinted, mert ha tényleg baj van vele, akkor jó eséllyel akkor is elvetélsz, a esetleg teherbe esel.
Köszönöm! :)
Endokrinológushoz kell menni vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!