Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem volt még ovulációm (hőgörb...

Nem volt még ovulációm (hőgörbe alapján)?

Figyelt kérdés

12-16 nap között szokott lenni az ovum, eddig minden hónapban volt, már több, mint egy éve figyelem (PCOS miatt, kíváncsi voltam, de szépen látszott mindig). Ebben a hónapban nem. Volt, vagy csak kisebb kitéréssel mint eddig? Mert szerintem még nem volt :( Tartom a hármas kezelést már fél éve, eddig minden javult tőle, de most megijedtem, hogy ebben a hónapban nincs ovum? Elromolhat ez, ha korábban nem volt vele gond? Ki-mit tapasztalt?

Görbe:

[link]

2012. aug. 27. 08:09
 1/4 anonim ***** válasza:
szerintem lehet h ma van,mert van egy esésed.Ha holnap felugrik vagy megy felfelé akkor volt.
2012. aug. 27. 08:12
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem is ma van!
2012. aug. 27. 09:26
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Lehet, hogy igazatok van! Meglep, hogy ilyen későn, 19. napon.
2012. aug. 27. 09:33
 4/4 anonim ***** válasza:

Az biztos hogy még nem volt,de ezt így sajnos nem lehet megtippelni sem hogy mikor lesz.

Akkor biztos az ovu ha minimum 10 napig fent van a hő.

Nekem is volt már olyan hogy 5 napig fent volt,azt hittem akkor már túl vagyok az ovun,de újra leesett és csak később következett be ténylegesen az ovuláció.Ezért mondom hogy nem lehet megtippelni.

Azért szurkolok jókor legyetek együtt.

2012. aug. 27. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!