Ha nincs peteérésem ezt alátámasztotta hőgörbe és ovuteszt is akkor mi lehet a baj?
Más minden rendben, tökéletes vérképeim vannak. Hogyan orvosolható ez? Esetleg valami homeopátiás dolog segít? vagy teák,barátcserje..
Szükségem van a tanácsaitokra!
Munkahelyről írok, így most nem tudom de este megírom a 3. és 21. napi laborom eredményeit. Kedves 2. hozzászóló mennyi idő után segített a gyógyszer? Milyen tüneteid voltak vagyis miből jöttél rá hogy nincs peteérésed? Folyamatosan nem volt?
Kedves 3. hozzászóló!
Mivel pajzsmirigy beteg is vagyok rendszeresen járok orvoshoz az ő javaslatára kezdtem a hőgörbét és ovutesztet. Nem kértem hogy diagnosztizáljon senki csupán tapasztalatokra voltam kíváncsi,továbbá nem feltételezem hogy bárki is látnoki képességekkel rendelkezik! Úgyhogy kedves 3. hozzászóló ha érdemben nem tudsz hozzászólni akkor a véleményed tartsd magadban. Tanulj olvasni!!!!!
ezt írtad: "Én labort csináltatnék a helyedben"
a kérdésben pedig amit én írtam:"tökéletes vérképeim vannak.."
Nem is érdekelt ezek szerint csak kötekszel....
3.nap:
FSH:3.8
LH:4.1
Ösztradiol:532
Prolaktin:770
pogesteron:1.27
TSH:1.32
ciklus 26.nap:
FSH:5.1
LH:7.0
Öszradiol:196
Prolaktin:517
Progeszteron:9.19
TSH:2.37
azt kérdezném még, hogy ez a ciklusod amikor a 26. napi vv készült hány napos volt?
A 3. napi hormonsorod pcos-re jelemző hormonsor valamint nagyon magas az ösztradiol és prolaktin szinted is.
Viszont peteérésed valszeg volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!