Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha nincs peteérésem ezt...

Ha nincs peteérésem ezt alátámasztotta hőgörbe és ovuteszt is akkor mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

Más minden rendben, tökéletes vérképeim vannak. Hogyan orvosolható ez? Esetleg valami homeopátiás dolog segít? vagy teák,barátcserje..

Szükségem van a tanácsaitokra!

2012. aug. 16. 23:38
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
megírnád a 3. napi és 21. napi hormon vérvételek eredményét.
2012. aug. 17. 00:20
 2/17 anonim ***** válasza:
Nekem csak a gyógyszer segített, clostylbegilt kaptam, azóta 7 hetesek a kisfiaim.
2012. aug. 17. 03:31
 3/17 anonim ***** válasza:
0%
Ha ezt látatlanban meg lehetne mondani, akkor jósok lennénk. Egy orvos sem tudja megmondani ezek alapján, nemhogy laikusok. Én labort csináltatnék a helyedben, és egy részletes uh-t. Utána lehet dönteni. Addig iszogathatsz teát és ehetsz vitaminokat, meg minden félét, ami itt valakinek bejött, de csak tippelgetsz a semmibe. Nem gondolod, hogy ha egy felnőtt nőnek nincs peteérése, akkor nem csak a baba miatt kellene megtudnia az okát, mert komolyabb dolog lehet a háttérben, mint egy kis teázgatás? Én nem értem komolyan! ORVOS!
2012. aug. 17. 07:47
 4/17 A kérdező kommentje:

Munkahelyről írok, így most nem tudom de este megírom a 3. és 21. napi laborom eredményeit. Kedves 2. hozzászóló mennyi idő után segített a gyógyszer? Milyen tüneteid voltak vagyis miből jöttél rá hogy nincs peteérésed? Folyamatosan nem volt?

Kedves 3. hozzászóló!

Mivel pajzsmirigy beteg is vagyok rendszeresen járok orvoshoz az ő javaslatára kezdtem a hőgörbét és ovutesztet. Nem kértem hogy diagnosztizáljon senki csupán tapasztalatokra voltam kíváncsi,továbbá nem feltételezem hogy bárki is látnoki képességekkel rendelkezik! Úgyhogy kedves 3. hozzászóló ha érdemben nem tudsz hozzászólni akkor a véleményed tartsd magadban. Tanulj olvasni!!!!!

ezt írtad: "Én labort csináltatnék a helyedben"

a kérdésben pedig amit én írtam:"tökéletes vérképeim vannak.."

Nem is érdekelt ezek szerint csak kötekszel....

2012. aug. 17. 07:59
 5/17 anonim ***** válasza:
Elvben a cickafark teát szokták javasolni amikor probléma van a mensivel. Szerintem az orovosod fog tudni erre jó magyarázatot adni.
2012. aug. 17. 08:39
 6/17 anonim ***** válasza:
várom a laboreredményeket.
2012. aug. 17. 15:21
 7/17 A kérdező kommentje:

3.nap:

FSH:3.8

LH:4.1

Ösztradiol:532

Prolaktin:770

pogesteron:1.27

TSH:1.32

ciklus 26.nap:

FSH:5.1

LH:7.0

Öszradiol:196

Prolaktin:517

Progeszteron:9.19

TSH:2.37

2012. aug. 17. 23:45
 8/17 anonim ***** válasza:

azt kérdezném még, hogy ez a ciklusod amikor a 26. napi vv készült hány napos volt?

A 3. napi hormonsorod pcos-re jelemző hormonsor valamint nagyon magas az ösztradiol és prolaktin szinted is.

Viszont peteérésed valszeg volt.

2012. aug. 18. 01:21
 9/17 A kérdező kommentje:
A peteérést melyik értékből lehet következtetni?
2012. aug. 18. 14:38
 10/17 anonim ***** válasza:
ha egyáltalán nem lenne peteérésed a progeszteronod kevesebb lenne azért kérdezem, hogy az a ciklusod mikor a 26. napi vv volt hány napos lett és még azt is milyen mértékegységben van a progeszteron megadva mert úgy tudnék többet mondani.
2012. aug. 18. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!