Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha nincs peteérésem ezt...

Ha nincs peteérésem ezt alátámasztotta hőgörbe és ovuteszt is akkor mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

Más minden rendben, tökéletes vérképeim vannak. Hogyan orvosolható ez? Esetleg valami homeopátiás dolog segít? vagy teák,barátcserje..

Szükségem van a tanácsaitokra!

2012. aug. 16. 23:38
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Ekkor 27 napos volt a ciklusom és a mértékegység nmol/l
2012. aug. 18. 15:43
 12/17 anonim ***** válasza:
hát akkor tuti hogy abban a hónapban volt peteérésed. de ettől még a többi nem stimmel mindenképpen kell egy terheléses cukor+inzulin vizsgálat.
2012. aug. 19. 01:39
 13/17 A kérdező kommentje:
26. napon a glükoz:4.4 volt az jó nem?
2012. aug. 19. 16:37
 14/17 A kérdező kommentje:
3. nap: 4.2 glükoz
2012. aug. 19. 16:38
 15/17 anonim ***** válasza:
ez semmit nem jelent. Éhgyomri glükozból abszolult nem látszik ha gond van, midnenképpen terheléses glükoz plussz inzulin kell.
2012. aug. 19. 21:55
 16/17 anonim válasza:
Sziasztok K. vagyok. Nem regiben tudtam meg hogy en is hasonlo cipoben jarok.Voltam orvosnal elmondtam neki is hogy en is kisbabat szeretnek,a parommal probalkozunk egy ideje de meg nem jartunk sikerrel.Megvizsgaltattuk mind a kettonket es kiderult hogy nekem sincs peteeresem.Azt mondta a doki hogy valoszinuleg a sokaig szedett fogamzasgatlo tabletta boritotta fel az egesz hormonhaztartasom.Amiota nem szedem azota a verzesem osszessen masfel max 2 napig van csak meg.Ez mekkora befolyasolo tenyezo lehet szerintetek a teherbeesesre nezve?Igy is megtortenhet a fogantatas?A valaszokat es a segitsegeteket elore is koszonom szepen.
2012. aug. 23. 23:21
 17/17 anonim ***** válasza:
keress egy jó endo dokit így nem fogsz teherbe esni. Nézess 3.napi hormonsort és terheléses cukor+inzulin vizsgálat.
2012. aug. 24. 01:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!