Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szeretnék bébit. Honnan tudom...

Szeretnék bébit. Honnan tudom biztosan, hogy ovulációm van, tehát mikor vagyok fogamzóképes? Középidős vérzés jelezheti az ovulációt?

Figyelt kérdés
40 napos menstruációs ciklusnál is van ovuláció?Vegyek ovulációs tesztet?

2012. aug. 21. 11:49
 1/2 anonim ***** válasza:

40 napos ciklusnál endokrinológushoz kellene elmenned. Ő majd kér neked egy csomó vérvételt, többek között hormonokat, tsh-t. Kivizsgálnak nem-e véletlen pco-s vagy. Általában 40 napos ciklusnál ritka az ovuláció, de nem lehetetlen. Nekem 36naposak voltak, és így is sikerült.

Egyébként ovulációs tesztet nyugodtan használhatsz, de a legjobb az lenne, ha mérnéd a hődet minden reggel, hogy abból kiderüljön egyáltalán van-e peteérésed.

2012. aug. 21. 13:20
 2/2 anonim ***** válasza:
40napos ciklus nem normális. Mindenképpen keress endo dokit. teljes kivizsgálás kell.
2012. aug. 22. 00:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!