Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tanácstalan vagyok, lehet...

Tanácstalan vagyok, lehet végre baba?

Figyelt kérdés

Sziasztok,a segítségeteket szeretném kérni nagyon tanácstalan vagyok!

A ciklusaim olyan 27-30 naposak.Sajnos nem hőmérőzöm,de ebben a hónapban a mensi utáni 12-14.nap közé esett,eshetett a peteérés,ovu.

Ezen a héten hétfőn egy erős szúrást éreztem az alhasamban,mint a méhembe szúrt volna valami,pár mp-ig tartott,de nagyon furcsa érzés volt.Mintha összefogták volna a petefészkeim középre...:D Bocsi de nem tudom,hogy elemezem!!!! :D Nem volt vérzés,meg barnázás.De keddtől kezdve viszont....állandóan ennék,kívánom az édeset majd a sósat (eddig is ettem édességet,de ha nem volt nem érdekelt). Kaja után felfordul a gyomrom és jönne vissza,de nem hányok!!Egy enyhe hasszurka van,meg a fejem fáj,fáradt vagyok,és nem kívánom 2napja a szexet! :( Szerintetek mi lehet ez,segítsetek kérlek!

2012. szept. 13. 14:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Mikorra nem várod?
2012. szept. 13. 14:51
 2/12 anonim ***** válasza:
Mikor kezdödött az utso mensid? Es mikorra nem värod?
2012. szept. 13. 14:56
 3/12 A kérdező kommentje:
Elvileg hétfőre!!!! Nagyon nem várom!! :) Az utolsó mensi auguszt. 21. de 2 napot késett azaz,19.-én kellett volna megjönnie de aug. 21.-én jött meg!! :)
2012. szept. 13. 16:21
 4/12 anonim ***** válasza:
Biztos vagy abban,hogy akkor volt a peteeresed?
2012. szept. 13. 20:28
 5/12 A kérdező kommentje:
Igen...mert akk kegyetlenül görcsölök,és most a tojcsis is volt a nyák azon a napon,pont együtt is voltunk.Az a baj h nem tudom sajnos megmondani,h ez a nap 12,13 vagy 14.nap volt!!
2012. szept. 13. 21:49
 6/12 anonim ***** válasza:
Szept.10-en-ahogy irtad-lehetett beagyazodas is,nem kell feltetlenül barnaznod-de a bajom csak az,hogy a beagyazodas es a mensi tünetei majdhogynem megegyeznek.Sztem tesztelj kedd körül es ird meg,hogy mi lett,legyszi! :-)
2012. szept. 14. 08:16
 7/12 A kérdező kommentje:
Tegnap csináltam egy tesztet,nem reggeli elsőből,hanem dután 4 körül és 25ös volt.Az negatív lett,egy rossmann-os teszt volt (expect teszt) azt hiszem,de tegnap a teszt előtt már kávéztam meg ettem,ittam stb. szóval lehet nem jókor csináltam meg,nem tudom.Ez a teszt mensi utáni első nap,nekem addig még van 3 nap...:S Remélem csak a teszt volt korai,viszont ma tökre olyan érzésem van,h megjön perceken belül,viszont fehér krémszerű a folyás. Nem tudom most már,hogy mi lesz :(
2012. szept. 15. 16:54
 8/12 anonim ***** válasza:
Mindenesetre ird meg,mert nagyon kiväncsi vagyok mär! :-)
2012. szept. 17. 13:04
 9/12 A kérdező kommentje:
Szia! Ma nem csináltam tesztet,gondoltam már minek,annyira van ez a mindjárt megjön érzés,h most már tuti megjön.Dután éreztem nah most jött meg,kiszaladtam a fehér,krémszerű folyás rózsaszínes lett.Ez kb. 2 körül volt,a hőm fent van,a krémszerű folyás maradt,és azóta tampon sem kellett,mert alig van ez a rózsaszínes folyás vagy mi. :) Szerinted? :) Holnap egy tesztet megcsinálok. :)
2012. szept. 17. 20:52
 10/12 anonim ***** válasza:
Nekem a rozsaszines folyäskor megszokott jönni.Az,hogy a höd meg fent van hät ha terhes lennel akkor fent is marad ha nem,akkor az leeshet rögtön a mensi elött is de nekem van,hogy a 2.-dik mensi napon esik le.Az a gäz,hogy a beägyazodäsos jelek kisertetiesen hasonlitanak a menses elötti tünetekre de ha gondolod csinälj egy tesztet es ird meg,hogy mi lett.:-)
2012. szept. 18. 07:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!