Hányan lehetünk akik itt akarunk babásak lenni és nem a férjeinkkel foglalkozunk?
Figyelt kérdés
Én már lehet függő vagyok? Majdnem minden kérdést és választ el olvasok.Hátha valahogyan teherbe tudnék esni.2009. júl. 30. 15:41
1/12 anonim válasza:
Én is itt vagyok.:))Igaz a párom még nincs itthon,akkor lépek:)
2/12 anonim válasza:
Hát az olvasással nincs gond,de teherbe esni tényleg a férjedtől kéne :)
3/12 anonim válasza:
Minél görcsösebben akarsz teherbe esni, annál inkább nem fog menni, vagy nagyon nehezen. Én az első lányommal 7 hónapot kínlódtunk, mire összejött. Úgy voltunk, mint a nyulak, állandóan dolgoztunk a témán és semmi. Aztán úgy voltam vele, hogy már nem érdekel, majd összejön, ha akar, belefáradtam az idegeskedésbe és utána simán összejött.
4/12 A kérdező kommentje:
Utolsónak. Minden vizsgálaton tul vagyunk, minden a legnagyobb rendben jobb egészségi állapotban nem is voltunk soha talán. 14 hónapja várjuk a csodát egyre kisebb lelkesedéssel, már nem beszélünk rola, ugysem jött össze megint. Tehát minden szalmaszálba megkapaszkodom. És legaláb itt nem vagyok egyedül a problémámmal.
2009. júl. 30. 16:39
5/12 anonim válasza:
én naponta sokat vagyok itt sokat válaszolok és olvasok, a párommal lehet többet kéne foglalkozni, vagyis hogy neki velem:(
32
6/12 anonim válasza:
én a férjemmel foglalkozom, bár nagyon szeretnék babát. a függőség lehet, hogy rám is jellemző, de csak ha épp nincs jobb dolgom...
7/12 anonim válasza:
Ha dolgozik a párom akkor szoktam felnézni ide, más témában is szétnézek. A kezdeti ,,minden hülyeséget megkérdezek,, időszakommal hétvégén feladtam. 5 napot késve megjött. Hő fönn ahogy kell, de nincs baba.Már nem is mérem a hőm, lesz ami lesz. Karácsonykor határoztuk el magunkat, akkor már egy éve nem szedtem fog. gátlót, de úgy érzem semmi értelme már ennyit idegeskedni rajta. Úgy is akkor jön amikor akar!Szép napot!
8/12 A kérdező kommentje:
Remélem mindannyiónk tud egyszer majd itt örrömmel dicsekedni pozitív terhességi teszttel! Mindenkinek kitartás!
2009. júl. 30. 18:33
9/12 anonim válasza:
Én 4 évet vártam. Most visszagondolva , nem is tűnik soknak, de akkor nagyon rossz volt. Amikor aztán nem érdekelt tovább, új melóba ástam magam, akkor lettem terhes. De tényleg az kell, hogy éld az életed, ne ezen parázz folyton. Jön az baba majd, s akkor majd visszagondolsz, de jó volt mikor volt időm itt olvasgatni:D
10/12 anonim válasza:
Én nemrég találtam erre az oldalra, szeretek válaszoni, ha tudok. És sokat is tanultam másoktól. Akkor lógok itt, mikor a férjem nincs itthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!