Biztos, hogy ikrek lesznek?
Figyelt kérdés
Letelt a 3 hónap türelmi időnk missed ab után. Megmaradt még az előző terhességemből egy üveg closty. Azon gondolkozom, hogy rásegítenék a peteérésemre.Ha mondjuk az első naptól kezdve az 5.-ig napi fél szemet beszedek nagy az esély, hogy ikerek lesznek??Nagyon szeretnénk már újra kisbabát mert aki elment az első lett volna:(2012. szept. 13. 12:26
1/9 anonim válasza:
Szerintem ez bízd a természetre inkább, orvosi tanács nélkül ebbe ne avatkozz bele.
Sajnálom, ami veled történt.
2/9 anonim válasza:
Nem biztos. De most nem értem, ikreket szeretnél vagy nem? Amúgy érd be 1 babával is, a természet nem az ikerterhességre találta ki az emberi méhet.
3/9 anonim válasza:
Dehogy. Ennyi erővel minden closty-s és lombikos anyukának ikrei lennének...
4/9 anonim válasza:
sajnos az nem lesz ilyen egyszeru...
legalabb is,hogyha a csaladotokban nem az ikerterhessegek a nepszeruk...akor keves eselyes van erre :s
Kulonben a lombikosoknal tobb az ikerterhes,nem?
Szep napot Nektek
5/9 anonim válasza:
nem. ès clostyt tilos orvosi ellenörzés nèlkül szedni
6/9 A kérdező kommentje:
Nem szeretnénk ikreket és igenis beérnénk egy babával is!csak lenne már!
2012. szept. 13. 13:56
7/9 anonim válasza:
o szegenykem :( nekunk most van az 5.honapunk nalunk sem jott meg eddig baba :( tudom ez meg nem olyan sok ido..de akkor is rossz erzes,mikor mar valaki szeretne bebit...
tudom,hogy mennyire rossz...es raadasul ti regebb ota probalkozhattok,ha ilyen gyogyszereket szedsz :( ugye?
Miota probalkoztok?
Kivanom,hogy sikeruljon,szinte erzeni lehet a hozzaszolasaidon mennyire nagy almod teljesulne :((((
8/9 anonim válasza:
A 13:54-nek igaza van,nem lehet csak úgy magadtól szedni.Nekem az első lombikból születtek a trikrek,de sajnos koraszülöttek lettek.Hármat ültettek be,és mi is úgy voltunk vele,hogy hátha legalább egy összejön.Arra nem is gondoltunk,hogy mindhárom megfogan.Lehetett volna csökkenteni,de nem mertük vállalni a kockázatot.Nagyon boldogok vagyunk,hogy vannak nekünk,de sok a gond is.Most kezdtünk velük a Pető oviban.Nagyon sok ikergyerek jár oda,hisz a többes terhesség mindig kockázatosabb.
9/9 anonim válasza:
Egyetértek maximálisan az 5-össel, orvosi felügyelet nélkül semmiképp se szedd! Egyébként a closty igen, növeli az ikerterhesség esélyét, de nem garantált egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!