Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A gondolataim befolyásolhatják...

A gondolataim befolyásolhatják hogy ikreim lesznek?

Figyelt kérdés
Ha folyton arra gondolok hogy ikreim lesznek, akkor az bejöhet? Nemsokára szeretnénk egy babát. Még nem kezdtünk bele, csak beszéltünk róla. Az az érzésem hogy ikreim lesznek, örülök, de félek is. Valaki megérezte hogy fiú vagy lány, esetleg ikrei lesznek? Még azelőtt hogy teherbe esett volna.

2012. szept. 10. 11:31
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
igen, koncentrálj erősen és akkor bejöhet.
2012. szept. 10. 11:36
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem gondolnám. Ez nem ezen múlik..
2012. szept. 10. 11:38
 3/6 anonim ***** válasza:
Egy ismerősömnek bejött, ő mindig ikreket akart, pedig senkinek sem volt a családban előtte, és összejött nekik, elsőre, és klasszikus módon. Szerencséje volt, vagy sokat gondolt rá? Nem tudom...
2012. szept. 10. 11:39
 4/6 anonim ***** válasza:
hallottam sokat a gondolat erejéről és én is igy állok most hozzá a teherbeeséshez,pozitiv gondolkodással,hogy ebben a honapban megtörténik a csoda és állapotos leszek :) az ikerterhesség nem tudom mennyire befolyásolhato,majd kiderül mennyire jött be ;) szoritok
2012. szept. 10. 11:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom...lehetséges.
2012. szept. 10. 12:04
 6/6 anonim ***** válasza:
Hát én nem gondoltam semmire, arra meg pláne nme h ikreim lesznek, pedig a családban is van, és lám ikreim lettek, kétpetéjű tök egyforma (nem egypetéjű!!) csajszikák :))
2012. szept. 14. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!