Milyen tényezők befolyásolhatják a menstruációs ciklus hosszát?
Esetleg nem mostanában hagytad abba a gyógyszer szedését?
Egyébként ha valami szokatlan történt a szervezeted számára- hízás/fogyás, túlzott megerőltetés, vagy akár csak új pasid van az ágyban......
Szinte bármi
De nem tudom, hogy hány éves vagy mert például az évek alatt is változik, de tiniként meg szinte hónapról hónapra más lehet.
Ha viszont ez azzal is jár, hogy bővebben is vérzel, akkor mindenképp menj orvoshoz.
Szia!
Nekem is volt egy vetélésem a 20. héten, ez novemberben történt. Előtte napra pontosan 28 napos ciklusaim voltak és a 14. napon volt pé-m. Ezen soha semmi nem változtatott.
A vetélés után először 34 napra jött meg először és 11 napig tartott. A második ciklusom 31 napos volt, 16. napon pé. A 3. ciklus 29 napos volt és a 14. napon pé.
A 4. ciklus már csak 24 napos volt és a 9. napon volt a pé. Most kezdtem a 5. ciklust és most a 16-17. napon volt pé-m, tehát előre láthatólag megint 30-31 napos lesz ez a ciklus.
Fogalmam sincs miért van ez így és ami még bosszant, hogy a mensim első két napja nagyon erős, élénk piros és utána van hogy akár 6-8 napig is barnázgatok, na ilyenkor tudom, hogy hosszú lesz a ciklusom.
Ha voltál orvosnál és megtudsz valamit, megírnád itt, mert nagyon kíváncsi vagyok, mi lehet ez. Nekem valami azt súgja, hogy nincs baj, csak nagy beavatkozás volt a vetélés a szervezetemnek.
Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!