Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy tudnám elterelni a baba...

Hogy tudnám elterelni a baba és a terhességről a gondolataim?

Figyelt kérdés

Állandóan azon jár az agyam hogy terhes vagyok vagy sem. Tegnap kellett volna megjönni fájt is a hasam tegnap is és ma is. Kb. egy hete volt hányingerem elégé álmos vagyok napközben is, de attól félek be beszélem magamnak. Olyan érzésem van hogy mindjárt megjön, de félek is reménykedek ne jöjjön meg.

Kérlek írjatok! Köszönöm a segítségeteket!

2008. jan. 19. 20:29
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

He´tföig ha nem jön csinálj egy tesztet,valószínüleg pozitív lessz.Szorítok.

2008. jan. 19. 20:34
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is ugyanigy vagyok mint te!Sokat gondolok a terhességre a babára és mindenre ami evvel kapcsolatos!!Próbálom lefoglalni magamat és olyan dolgokat csinálni ami eltereli a figyelmemet...Mindenki azt mondja minnél többet foglalkozom a dologgal annál rosszabb.És majd akkor fog sikrülni mikor nem számitasz rá!De én erre már mindig számitok annyira szeretném!!! Drukkolok nektek hogy BABÁS legyél!!!
2008. jan. 19. 21:21
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

En csak sajat tapasztalatbol tudom,h amikor gorcsosen akartam es mindenaron akkor sehogy sem akart osszejonni,aztan gondoltam egyett,h akkor EN meg elni szeretnek utazni,bulizni,baratnozni,na ne felj nem hazudok rogton a kov.honapban sikerult is teherbe esnem.

Lehet,h neked kicsit tobb ido kell hozza majd /nem vagyunk egyformak/,de probald meg nem gorcsosen akarni,pl.tervezz nyaralast,jarj el tornazni a baratnoddel stb..Nekem ezek valtak be es mostmar 8 hetes kismami vagyok

Neked is kivanom,h mihamarabb kismama legyel

2008. jan. 20. 04:47
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Ez egy jó kérdés. Mert ugye mondani könnyü, hogy ne gondolj folyton arra, hogy sikerült vagy nem de a gyakorlatban ezt nehéz megvalósitani. Én 4-5 egymást követő hónapban is ugyanazt éreztem mi Te. Kb félidőtől már hányingerem volt fájtak a melleim, aztán a kellő időben megjött a mensim. Aztán elhatároztam /ez a legnehezebb/, hogy nem gondolok folyton a teherbeesésre, hanem élem az életem, hiszen ha jönni akar jönni is fog a kisbaba. Drukkolok.
2008. jan. 20. 13:15
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát... sajnos én ugyanebben a helyzetben vagyok. Nekem úgy sikerült nem gondolni rá, néha, hogy rájöttem, kikészítem ezzel a férjemet és a környezetemet is. Ráadásul nálunk a baráti körben, családban, havonta vki bejelenti, hogy gyermeke lesz. Szóval, vannak nehezítő tényezők. Egyetértek az előttem "szólóval", próbálj élni, élvezni az életet, minden olyasmit csinálni, amit egy kismamam nem tehet, berúgni, tornára járni, bulizni... Aztán egyszercsak pocaklakód lesz, hidd el. Aki ennyire sokat gondol az anyaságra, oda vágyni fog egy kisbaba, hogy a pocakba kerüljön:)
2008. jan. 20. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!