Lehetséges hogy a cickafark teától nincs peteérésem?
Figyelt kérdés
Mult hónapban kezdtem el inni babaprojekt véget. És szerintem nem volt pé-m.És a mensimnek is 2 napja meg kellett volna jönnie de semmi előjele.2009. júl. 30. 12:49
1/5 anonim válasza:
A teától biztos nem mert az pont hogy segít,valami más volt a gond.
3/5 A kérdező kommentje:
Szerintem nem vagyok terhes semmi tünet nincs egyszerűen biztos csak késik.
2009. júl. 30. 12:55
4/5 anonim válasza:
tuti nem a teától van...
néha előfordul egy-egy hónap pé nélkül, vagy késői pé-vel, ha a köv. ciklus rendben van, akkor semmi gond. nekem májusban ugyanígy volt, két hetet késett a pé-m (mensis tünetek és mensi sehol én meg örömködtem ezerrel) és két hétre rá a vérzés is megjött, sajna, tünetekkel együtt...
5/5 anonim válasza:
Feltettem egy hasonló kérdést korábban, és sokaknak eltolta a pé-jét, ami miatt késhet is.
DE! Attól, hogy nincs tüneted, még lehetsz terhes, és ez fordítva is így van. Én ezt se zárnám ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!