Nagy bajt csináltam azzal, hogy az itt olvasottak alapján elkezdtem inni a cickafark teát, de pont elv. akkor volt peteérésem? Ráadásul már 9 napja pozitiv az lh teszt. A palástfű teábol naponta mennyit kell inni és mikor?
Nem nem csináltál nagy bajt, ennyi teától még nem zakkan meg a szervezeted. A kérdés az volt, hogy a ciklusod hanyadik napján vagy?
Amúgy a ciklusod első felében, peteérésedig a cickafarkat idd, napi 1-2 alkalommal, sokan isszák napi 2-vel, én egyet ittam csak. Aztán a peteérés után palástfüvet, napi 1 elég. A napszak mindegy! Kinek mikor van ideje megcsinálni, és megiszogatni. mert a gyógynövényeket nem hirtelen felhörpinteni kell, hanem az a legjobb, ha kortyolgatod.
Aug.30 .án jött meg,s 3 napig volt meg,a 4.nap már csak épp hogy ...Szept 5.e ota pozitiv a teszt.
Köszönöm a segitséget!!!
Ha pozitív a teszted, szerintem inkább ne teázz már, vagy beszéld meg az orvosoddal, mit iszol. Az alábbi linken sok érdekeset olvashatsz, van benne szó róla a cickafark és palástfűteáról is: [link]
A cickáról sokat ír, és eltérnek a vélemények, beszéld meg orvosoddal, vagy ha van gyógynövényes bolt a közeledben, és megbízhatónak tünik az eladó vele. Én egyiket sem iszom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!