Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ovulációs teszt két napja...

Ovulációs teszt két napja pozitív. Lehetséges, hogy összejön a bébi?

Figyelt kérdés
Ovilációs teszt hétfő esete, kedd reggel,este,ma (szerda) reggel is pozitiv. A párommal vasárnap óta minden este együtt vagyunk. Tudom, hogy tesztelni egy nap egyszer, délután kell de dajnos én nem tudom megoldani. Sokat és soféle véleményt olvastam, melyik napra időzítsük az együttlétet. Nekünk ez most korai volt? Vagy holnap estig várjunk? Köszönöm a válaszokat előre is!

2012. szept. 12. 15:01
 1/7 anonim ***** válasza:

Ha ennyi ideje pozitíív akkor az nem pozitiv csak te látod/akarod látni annak. Sajnos szerintem nincs valami rendben odabent érdemes lenne felkeresni egy orvost.

Saját tapasztalat, ogy ha több napig olyan mintha pozitiv lenne akkor az már rég rossz.

2012. szept. 12. 16:01
 2/7 A kérdező kommentje:
Feltöltöttem a tesztekről készitett képeket. [link]
2012. szept. 12. 20:53
 3/7 anonim ***** válasza:
jol láthatoan pozitivak,erre én is kiváncsi vagyok mert nekem 5darabos tesztem volt és az utolso kettő pozitiv lett igy nem vettem többet,nem teszteltem tovább,lehet nekem is lett volna több pozitiv tesztem?!de ez mitől van?miért pozitiv ilyen sokáig?
2012. szept. 12. 23:23
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerinte ha 3 nap pozitív, az még nem gond, a szervezetben nem ovlációkor is jelen van az a hormon, csak ovulációkor van a legnagyobb koncentrációban. Amikor a legerősebb, aznap és másnap kell együtt lenni :) Ez tapasztalat, nekünk bejött :)
2012. szept. 13. 13:09
 5/7 A kérdező kommentje:
A ma reggeli is pozitiv lett... ez most már nekem is kezd érdekes lenni. Mindenestre két lehetséges ok van én, vagy a teszt nem működik jól. Hétfőn megyek nődokihoz.
2012. szept. 13. 13:22
 6/7 A kérdező kommentje:
A "nekünk bejött" mikorra? Meddig vártatok?
2012. szept. 13. 13:32
 7/7 anonim ***** válasza:
Én vagyok a "nekünk bejött". Az első havi próbálkozásnál még nem volt ovu tesztem, akkro nem jött össze, köv. hónapban vettem, akkro kiderült a teszt alapján, hogy 17. napon van peteérésem, és akkor már rögtön össze is jött, emrt jókor próbálkoztunk. Szerintem jól teszed, hogy elmész dokihoz, én lehet hormon problémára gyanakodnék, de a teszt is lehet rossz.
2012. szept. 14. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!