Másfél hete teszteltem halvány két csik ma megint teszteltem nagyon erős két csik menjek orvoshoz?
Figyelt kérdés
vagy várjak még, azt hallottam hogy nagyon sok esetben a petezsákot is csak hat hét után látják, nem akarom hogy feleslegesen hüvelyi ultrahangot csináljanak, hogy ha nem látszik még és vissza kell menni akkor meg csak idegeskednék az egyik ismerősőmnek 5 hetesen csak a nyálkahártyáját látta azt mondta lehet hogy nem is terhes pedi az volt2012. szept. 7. 12:41
1/6 anonim válasza:
Nem írod, hogy mikor teszteltél először? a nem várt napján, vagy már késett pár napot? A lényeg, hogy az utolsó mensestől teljen el 6 hét, azután menj dokihoz - de még ekkor is elképzelhető, hogy vissza rendel, ha nem pont a ciklus közepén estél teherbe, hanem kicsit később...
2/6 A kérdező kommentje:
a nem várt napján halvány de azért kivehető ma pedig nagyon erős két csik de szerintem később volt peteérésem
2012. szept. 7. 12:54
3/6 anonim válasza:
Az én orvosom azt kérte, mielőbb menjek. A beágyazódás helyét, felritkulást már 5 héttől lehet látni, legalább az megnyugtatna, hogy nem méhen kívüli. Valamint lenne egy kiindulási alapod, hogy összehasonlíthasd a fejlődése menetét. Nem kell megijedni, nem fog sokmindent látni, de azért hasznos lehet egy ilyen vizsgálat, főleg vérvétellel egybekötve. Én azonnal mennék, ha két csíkos tesztem lenne.
4/6 anonim válasza:
Én 4 hetes voltam mikor elmentem az első UH-ra, egyértelműen látszott, hogy terhes vagyok és nem méhen kívüli, nekem már ez elég volt akkor :)Sok sikert....
Most járunk a 20hétben
5/6 anonim válasza:
sziasztok nekem 29-én kellett volna hogy megjöjjön de 26 án már pozitiv tesztem volt 28 án a vérvételből a bhcg 416 volt most 6 -án voltam dokinál és azt mondta 3 hét mulva menjek vissza ezt írta a papírra 14 mm-es gesztációs gyűrű nektek mi volt az első papírotokra írva kicsit el vagyok keseredve vagy ne legyek?
6/6 anonim válasza:
Én 5 hetesen voltam először, akkor már szépen látszott hasi UH-val a petezsák. Megcsinálta a doki a vizsgálatokat. Rákszűrés, mellvizsgálat, vizelet. Legalább ezen is túl voltam. 7 hetesen rendelt vissza, akkor már szívhang is volt. 8 hetesen pedig megcsináltattam az összes labort. 5 hetesnél hamarabb szerintem ne menj, de ezt mindenki maga dönti el! Nehéz kivárni....:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!