Mi a véleményetek az Aviva tornáról? Tudnátok olyan tornát ajánlani, amit itthon is elvégezhetek? Vagy van valami "bevált"módszeretek ami segített teherbe esni? Gyógyszerek? Teák? Vitaminok? Torna? Megosztanátok velem? Írjatok többen.
Szextorna ;)
Amúgy multivitamin, stresszmentesség, ne fürödj, hanem zuhanyozz, illetve szerintem a legjobb babaelősegítő módszer az, ha nem gondolsz arra, hogy babát szeretnél. Tudom ez a legnehezebb, de amint nem görcsölsz rá, és élvezetből szeretkezel (tudom élvezed most is :)) meg élsz mint hal a vízben csak ugye védekezés nélkül, sokkal jobb mint bármilyen csodaszer :)
Gondolom ha neked van már gyermeked akkor ő hamar összejött neked.
Én ezeket mind "próbáltam" és "próbálom"és semmi :(
Ezért kérdezlek titeket.
Szia!
Én 5 évig "szórakoztam" az ilyen módszerekkel. Szedtem vitamint, diétáztam, tornáztam, teáztam, méregtelenítettem. Nem gondoltam rá, mentünk wellnessezni. Nem fürödtem, csak zuhanyoztam, nem keltem fel egy óráig az ágyból, párnát tettem a fenekem alá. Ovuteszt nyálból, ovuteszt pisiből. Még agykontroll tanfolyamot is végeztem.
Konkrétan az Aviva tornát csak könyvből próbáltam meg, de úgy nem nagyon sikerült a gyakorlatokat elvégezni.
Tavaly elmentünk a Kaáli intézetbe és 3 hónap alatt terhes lettem. Most itt szuszog az 1 hónapos kislányom. Esélytelen lett volna a hormoninjekciók nélkül.
Nem tudom, Ti mióta próbálkoztok, de sokáig ne halogasd a kivizsgálást.
Sok sikert.
Szia!
Én a teákat és a vitaminokat nem rég kezdtem el...
Én még maximum 2hónapig próbálom ezeket és ha nem válnak be akkor megyek dokihoz.
Te miket szedtél és milyen teákat ittál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!