Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi a véleményetek az Aviva...

Mi a véleményetek az Aviva tornáról? Tudnátok olyan tornát ajánlani, amit itthon is elvégezhetek? Vagy van valami "bevált"módszeretek ami segített teherbe esni? Gyógyszerek? Teák? Vitaminok? Torna? Megosztanátok velem? Írjatok többen.

Figyelt kérdés

2012. szept. 11. 18:12
 1/9 anonim ***** válasza:

Szextorna ;)

Amúgy multivitamin, stresszmentesség, ne fürödj, hanem zuhanyozz, illetve szerintem a legjobb babaelősegítő módszer az, ha nem gondolsz arra, hogy babát szeretnél. Tudom ez a legnehezebb, de amint nem görcsölsz rá, és élvezetből szeretkezel (tudom élvezed most is :)) meg élsz mint hal a vízben csak ugye védekezés nélkül, sokkal jobb mint bármilyen csodaszer :)

2012. szept. 11. 18:21
 2/9 A kérdező kommentje:

Gondolom ha neked van már gyermeked akkor ő hamar összejött neked.

Én ezeket mind "próbáltam" és "próbálom"és semmi :(

Ezért kérdezlek titeket.

2012. szept. 11. 18:26
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem semmi nem segített a felsoroltak közül, csak egy alapos orvosi kivizsgálás a MensMentis-ben. Azóta jól vagyok.
2012. szept. 11. 18:47
 4/9 A kérdező kommentje:
És azóta lett is gyermeked?
2012. szept. 11. 19:04
 5/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 5 évig "szórakoztam" az ilyen módszerekkel. Szedtem vitamint, diétáztam, tornáztam, teáztam, méregtelenítettem. Nem gondoltam rá, mentünk wellnessezni. Nem fürödtem, csak zuhanyoztam, nem keltem fel egy óráig az ágyból, párnát tettem a fenekem alá. Ovuteszt nyálból, ovuteszt pisiből. Még agykontroll tanfolyamot is végeztem.

Konkrétan az Aviva tornát csak könyvből próbáltam meg, de úgy nem nagyon sikerült a gyakorlatokat elvégezni.

Tavaly elmentünk a Kaáli intézetbe és 3 hónap alatt terhes lettem. Most itt szuszog az 1 hónapos kislányom. Esélytelen lett volna a hormoninjekciók nélkül.

Nem tudom, Ti mióta próbálkoztok, de sokáig ne halogasd a kivizsgálást.

Sok sikert.

2012. szept. 11. 21:08
 6/9 A kérdező kommentje:

Szia!

Én a teákat és a vitaminokat nem rég kezdtem el...

Én még maximum 2hónapig próbálom ezeket és ha nem válnak be akkor megyek dokihoz.

Te miket szedtél és milyen teákat ittál?

2012. szept. 11. 21:58
 7/9 A kérdező kommentje:
Légyszi irjatok
2012. szept. 12. 00:20
 8/9 anonim ***** válasza:
Én is kipróbáltam minenféle okos praktikát, bele értve az Aviva tornét is, de nekünk is csak a Kaáli intézet jött be! Igaz nem 3 hónap volt, hanem kb. 1 év, mert nekünk a 4. inszem után az első lombik volt sikeres. Most vagyok 26 hkm. Ajánlom nektek is! Sok sikert, drukkolok!
2012. szept. 12. 08:47
 9/9 A kérdező kommentje:
Akkor feleslegesen próbálkozom az okos módszerekkel?Senkinek nincs pozitív tapasztalata ezekkel kapcsolatban?
2012. szept. 12. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!