Milyen teát, vitamint igyak-egyek? Kell egyáltalán?
Már most szedhetsz Elevitet vagy más terhesvitamint.De persze ez nem kötelező.A sima multivitaminok is nagyon jók!
Ihatsz aloe vera gélt,mert ez erősíti az immunrendszert.
Én a folsavat mindenképpen ajánlom, azt elkezdheted már most is, és szedd a 12.hétig (vagy tovább is). Fejlődési rendellenességek miatt kell szedni.
Terhesvitamint is szedhetsz, én azt is elkezdtem jóval a terhesség előtt, nekem bevált. Azt ajánlják a terhesség és a szoptatás alatt is. Feltölti a szervezeted mindenféle vitaminnal, amiből úgysem tudsz eleget magadhoz venni.
Teát nem javaslok, viszont zöldséget, gyümölcsöt, joghurtot, és szárnyas husikat mindenképpen.
Sok sikert!
Érdemes szedned valamilyen terhesvitamint, ha nem is mindennap, de 2-3 naponta! ezenkívül a folsavtablettát minden nap!
Ha rendszeresek a ciklusaid - bár ezt a tabi elhagyása után nem mindig lehet tudni -, akkor a 11. naptól a 17. napig érdemes együtt lennetek minden nap, vagy minden másnap!
Ha nem érzed a peteérést, vagy rendszertelen a mensid, akkor pedig ajánlom az ovutesztet!
Sok sikert!
Én is Elevitet szedek, minden nap egy felet, és mellette sok zöldséget, gyümölcsöt eszek.
Panaszom nincs az Elevittel, de a székletet és a vizeletet nekem is megszínezte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!