Helyénvaló az az állítás, hogy a closti a beszedés után (5napos kúra esetén) kb.10napra eredményez peteérést?
Szia Kedves Kérdező!:)
Ma van a nemvárt napja és egyenlőre bizakodással tekintek a jövőbe.Még nem jött meg!ÚÚÚgy szeretném, ha így maradna!Remélem "+" visszajelzéssel jöhetek nemsokára!Addig is mindenkinek szép napot kívánok!:)
Szia Macilány!
Na? Pozitív teszt??? :) Szorítok ám! ;)
Nekem is az első clostis hónapom.5.nap kezdtem el szedni 5 napig 1-et.Most a 11.napon tartok.Én is azt hallottam,hogy inkább később lesz a peteérés.
Nekem amúgy 28 naposak a ciklusaim.
Reménykedek.:)
Veletek mi újság? Ki hol tart?
Kedves utolsó!
Nekem ugyanaz az adagolásom volt, mint neked és ma vagyok a 23.napon.
Ideális 28 napos ciklusaid vannak és nincs peteérésed??? Én azt hittem, hogy ha ilyen tankönyvi vkinek a ciklushossza, akkor ott minden okés.
Te voltál/menni fogsz UH-ra????
Utolsó vagyok.
Igazából nem tudom,hogy voltak-e előtte peteéréseim. Nem volt semmilyen vizsgálat mielőtt felírták volna a clostit. Csak annyi,h 2 éve várunk a babára.
Ma vagyok a 15.napon és a hétvégén,meg tegnap is nagyon fájt,görcsölt a petefészkem. Voltunk is együtt a párommal.
Remélem sikerülni fog.
Veled mi újság?
Jaj, de jó! Remélem összejön mostmár Nektek! :)
Neked se kellett menned uh-ra?
Én ma vagyok a 27.napon, de nem éreztem semmi különöset :( Az együttlétekkel nincs baj, úgyhogy azért én is reménykedem ;)
Szorítok neked is!!!!!!(20-21-re nem várod?)
Kedves Kérdező!
Igen,22.re nem várom.Neked mikor nem kéne?
SZURKOLOK nagyon!! :)
Írd ám meg a fejleményeket!
Szia! :)
Elvileg én is akörülre nem várom, mint Te! :)Együtt izgulhatunk! :) Ja! És nekem is ugyanezt mondta a dokim :)
Te is írd meg a fejleményeket, mert nagyon kíváncsi vagyok!!!! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!