Helyénvaló az az állítás, hogy a closti a beszedés után (5napos kúra esetén) kb.10napra eredményez peteérést?
Nekem a 3. naptól kellet napi 1*1-et szedni, 5 napon át.
A ciklus 13. napján volt az inszem, és a 12. nap estéjén volt tüszőrepedés.
29.
Meforalt és L-Thyroxint szedtem mellette.
Hát, általánosságban lehet hogy igaz, de akadnak kivételek is. Pl. én!
2. naptól 2x1 Closty 5 napig. 14. napon néhány apró tüsző volt, domináns nem volt látható. 32 napos ciklus mellett. Lemondtunk a hónapról. Aztán a 41. napon + lett a teszt. Tehát a 28. nap környékén volt pé. Már 9 hónapos az én késői peteérésem gyümölcse, a mi kis csodababánk. :-)
én az 3. naptól szedtem, napi 1-et, 5 napig.
a 28. napon még negatív, a 32. napon már pozitív volt a teszt. Nekem jóval később volt a pé-m.
azóta már 2,5 éves a lányom :))
Köszi a válaszokat,(jöhetnek még!) és gratulálok a babákhoz! :)
Megkérdezhetem hány hónapig szedtétek a clostit mire sikerül a bébi???
1. vagyok.
Nekem inszem volt, elsőre sikerült, a fiam nemsokára 3 éves.
Kedves Kérdező!
Én most éppen az első clostis kúrám 25.napján tartok.A mens. 3.napjától szedtem 1*2 tablettát 5 napon keresztül.13.napon voltam Uh-on,akkor 2 db 16mm-es tüszőt látott a doki a bal petefészekben.Számításai szerint 9- én volt tüszőrepedés.11-én már ezt igazolta a 2. Uh.Tehát 14-15.napra eredményezett peteérést..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!