Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mastodynon cseppek szedése...

Mastodynon cseppek szedése alatt ha teherbe esek ártok vele?

Figyelt kérdés
Elkezdtem szedni a mastodynon cseppeket,mert nagyon össze-vissza jön meg,ha megjön akkor meg óriási fájdalmaim vannak.Ha véletlenül sikerülne a baba és még korai szóval ha még nem veszem ésszre hogy teherbe estem sokat ártok vele?Mivel rá van írva,hogy terheseknek nem ajánlott.Segítene valaki?Köszönöm!
2012. szept. 10. 06:42
 1/2 anonim ***** válasza:
Én is ezt szedem. Nekem a doki azt mondta, hogy ez idő alatt, amíg szedem, próbáljunk várni egy kicsit, de ha véletlenül mégis sikerül, nem gond, csak mielőbb tesztelni kell és leállni vele, ahogy kiderül. De optimális esetben nem tanácsos.
2012. szept. 10. 08:22
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!Te miota szeded?én pár napja kezdtem.Tapasztalsz valami változásokat magadon?
2012. szept. 10. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!