Kinek mi segített teherbe esni?
Nem hiszem,hogy a C-vitamin segitene....
Es a gyertyazas sem tuti modszer,hiszen hanyan csinaljak es nem jon be...
De hogy mi az amitol tenyleg sikerul igazabol SENKI nem tudja...
csak valamire "rafogjak"....
De mindig vannak kivetelek...
Nálunk pedig tényleg az segített :) Hónapokig próbálkoztunk eredménytelenül, aztán rábeszéltem páromat a vitaminra:
"C vitamin
Az egyik legfontosabb termékenységfokozó vitamin. Szent-Györgyi Albert felfedezése az egész test egészsége szempontjából fontos, de a termékenységben kulcsszerepet tölt be.
A C-vitamin erős antioxidáns, és – ha lehet egyáltalán rangsorolni – a legfontosabb vitamin.
Növeli a spermaszámot és a spermák aktivitását."
A gyertya pedig azért nem hülyeség, mert sok nő túl hamar kel fel, és a lassabb spermáknak annyi... pedig lehet pont abból lenne baba.
Első voltam.
En viszont amondo vagyok, hogy nem hiszem,mert nem tudhatod,hogy anelkul nem e lettel volna eppen mar tehes :D
dehat ezt nem lehet bizonyitani...
Most ez ugye azt sem jelenti,hogy aki egybol felall sex utan nem lesz terhes... tehat volt mar viszont olyan is aki maris felallt es minden kifolyt belole...megis terhes lett....
:))) tehat .....en nemtudom :D
Viszont es ebben a honapban gyertyaztam (C-vitamint nem szedtem :D ) es jovohet hetfon kell nem megjonnie....
erre azert most nagyon kivancsi vagyok...
5.probahonap lesz ez most....
Mi fél évet vitaminoztunk, Elevit + E vitamin (mindkettőnknek) + páromnak még C vitamin.
Majd az első Clostis hónapban pozitívat teszteltem majd vetélés lett belőle. Utána elkezdtük a méhpempőt mindketten, és a második hónapban babás lettem.
6 hkm
köszönöm a válaszokat!
Én már régóta szedem a Gravidát...
Nekem is első clostis hónap...10 napja késik....de teszt negatív,ugyhogy nem hiszem hogy terhes vagyok...majd megyek max 1 hét mulva dokihoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!